Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
11/465 A kérdező kommentje:
Blúz, szoknya, hari. ^^
2023. júl. 16. 08:42
12/465 anonim válasza:
Én nem mondom, hogy ne viseld azt, amit akarsz viselni. Mindneki úgy teszi pocsékká az életét, ahogy akarja, ha másoknak élet- és vagyonbiztonságát nem teszi kockára. 70 éves vagyok. Gyakorlatilag egész életemben nem láttam olyan ünnepi viseletet, ami pont olyan kényelmes lett volna, mint egy otthoni. Friss házasnál kimondottan előnyös, ha a 'járni is alig tud benne' szoknya felcsúszik a mell alá, mert akkor rögtön leugrik a bugyi, aztán hajrá. 10 év házasság (1 év két kilogramm) után lehet, hogy a mohó férfiszem csak ijedten tovaugrik a látványtól, és kijelenti, hogy lemegy a garázsba olajat cserélni. :D
13/465 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy ugyanolyan kényelmes, mint az otthoni, csak azt, hogy szeretem, szeretném felvenni és jó érzés.
2023. júl. 16. 09:20
14/465 anonim válasza:
Erre meg már megadtam a választ, hozzászólásom első két mondatában.
15/465 anonim válasza:
Nem nevetnélek ki ha ismernélek. Nem törődnék vele, ameddig nem kell nekem is szmokingot húzni
16/465 anonim válasza:
#11 ja csak ennyi? Azt hittem estélyi ruha.
17/465 A kérdező kommentje:
Az estélyire azt mondtam volna, hogy estélyi.
2023. júl. 16. 10:46
18/465 anonim válasza:
Énis szoktam :) van hogy ilyen jellegű kicsi házibulit tartunk.
19/465 anonim válasza:
#17 és ezt nekem honnét kéne tudnom?
20/465 A kérdező kommentje:
#19: Onnét, hogy az ünneplő kifejezést mindig is a fekete-fehér, blúz + szoknyás szettre mondjuk.
2023. júl. 16. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!