Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron póló, rövid futónadrág...

Nyáron póló, rövid futónadrág kombináció utcára fiúknak? 22/f

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, csak én simán fel szoktam néha venni, ha olyan kedvem van. Néha látok másokat is így, Füreden nyaralok, ott is láttam többször. Kiváncsi vagyok, hogy ki hogy áll hozzá. Akinek nem szimpatikus a kérdés, ne válaszoljon!

2023. júl. 13. 17:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Csajok is hordanak leggingst magában, mégis elfogadott, pedig teljesen kiadja az popsi, nunit is néha.

Ákkor egy pasinak miért kellene szégyellnie az alkatát?

Látod vannak akiket vonz, beindítana egy méretes dákó látványa egy feszes naciban.

De mégsem divat, csak sportra.

Én is hordtam ilyen passzos leggingset, direkt úgy, hogy fedjem el a dákóm alakját,popsim alkatát,de ha tudtam volna, hogy ez bejön több csajnak, akkor biztosan magában vettem volna fel. Ezután majd magában fogom, igaz pár bunkó homározónak a szolid outfit sem ok,de tudni kell ezeket a retardáltakat ignorálni.

2023. aug. 6. 18:00
 22/28 A kérdező kommentje:
Szerintem senki nem szokott homározni, nekem senki nem mondott ilyet. Inkább tényleg arról lehet szó, hohy nem divat ez és így nem merik felvenni a fiúk. Ha kól áll nyugodtan hordajad, senki nem fog megszólni érte szerintem, lehet néha megnéznek, de az nem baj. A csajoknak is soknak bejön szerintem.
2023. aug. 7. 11:17
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A pasik semmi újjat nem mernek bevállalni ami kicsit is passzos vagy fényesebb mármint nacit.

Most ez a fehérzoknis,rővidgatyàs divat ami elterjedt,de hosszú évekig semmi sem történt.

Csak a szigorú konzervatív ffi öltözet.

Nem úgy látom, hogy a csajok annyira odalennének a legginges pasikért, akkor simán úgy szeretnék látni a párjukat,de nem akarják mert el van könyvelve bázisnak.

Biztos olvastad pár éve volt párszor kérdés a pasiknak is leggings legyen divat,na akkor majd mindenki gáznak,bzisnak vélte.

2023. aug. 7. 13:03
 24/28 A kérdező kommentje:
Lehet, fehér zokni, rövid gatyát én is szoktam hordani! 😅 Egyébként én is csak ritkán veszem föl, nyilván egy alkalmi öltözet, de szerintem néha nyugodtan fel lehet venni, persze nem randizáshoz. Nekem volt mikor az akkori barátnőmmel így mentem kirándulni, teljesen jó volt. Akinek meg nem tetszik ne hordja, ő dolga, egy kis önbizalom kell hozzá csak, hogy felvegyed.
2023. aug. 7. 13:08
 25/28 A kérdező kommentje:
-Nem alkalmi
2023. aug. 7. 13:08
 26/28 anonim ***** válasza:
85%
Akik emiatt búzának mondanak valakit, azok az összes profi sportolóra is ezt mondják? Arról mi nem tehetünk, hogy egyesek szégyenlik a testüket, ezért mindent megtesznek, hogy eltakarják. Pl. lehet én is megbotránkoztatok egyeseket, hogy fecske úszónadrágot hordok strandra.
2023. aug. 7. 13:16
 27/28 A kérdező kommentje:
Az nekem is van, mert vízilabdáztam, jó az, néha én is azt veszem föl. Én eddig is hordtam a leggingset, rövidet, hosszút, ezután is fogom, mert nekem tetszik, meg kényelmes is, jól is áll.
2023. aug. 7. 13:22
 28/28 anonim ***** válasza:
69%

Ennyi paprikajancsit.Oldalakon keresztül július óta arról értekeznek, hogy milyen jól áll meg milyen kényelmes,mennyire jó...

Nem azért mondanak b.zinak mert felveszed,hanem úgy viselkedtek mint a nők.Képesek vagytok gondolom arra is hogy naponta órákat a tükör előtt illegjetek billegjetek csodálva magatokat..

Na ez a túltolt piperkőcködés ami férfiatlan .

Ne b.ziskodj,nyafogj itt,hogy mit szólnak,meg így hordom ,meg úgy veszem,még akkor hordom.. hanem húzd magadra bmeg azt a xart,osz indulj el valamerre.

Téma túltárgyalva..

2023. aug. 9. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!