Szerintetek az ilyen bugyis harisnyatartós kombináció praktikusabb mint a hagyományos harisnyatartó?
2022. márc. 16. 09:18
1/6 anonim válasza:
annyiból hátrányosabb lehet ez, hogy ha csúszik le a combfix, az a bugyit is húzza le. szóval attól függ, hogy milyen szituban szeretnéd felvenni. ha csak "csábításra", akkor jó lehet, de ha hosszabb időre, én nem merném bevállalni.. még a végén kicsúszik a szoknya alól a bugyi 🤣 de ez alkati kérdés is lehet, nekem husibb a combom. + ha ténylegesen a csábítás a cél, és bejön a pasinak a combfix, aktus közben azt is le kell venni a bugyival együtt, míg a hagyományos harisnyatartóval marad a combfix is.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a hagyományos látványosabb.
3/6 anonim válasza:
Teljesen hibas koncepcio, a bugyit nem lehet lehuzni, csak ha lehuzod az egeszet...
4/6 anonim válasza:
Nem praktikus.
A harisnyatartóval ha a bugyit felülre veszed, lehet pisilni, szexelni.
Ezzel ha hozzá akarsz férni, le kell vetkőzni
És mint az első is mondja, le fog csúszni
5/6 anonim válasza:
"A harisnyatartóval ha a bugyit felülre veszed, lehet pisilni, szexelni."
Kakilni is lehet! 👩💩😀
6/6 anonim válasza:
Szerintem egynek jó de nem kell csodát várni tőle. Éppen a múltkor láttam a munkatársnőmön aki szeret elegánsan öltözködni és mondta hogy inkább visszatér a hagyományos tartókhoz mert jobbak és szebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!