Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Combfixhez kell harisnya...

Combfixhez kell harisnya tartót felvenni?

Figyelt kérdés
Még sosem volt rajtam ilyen de szeretnék venni egy szettet, viszont nem értem, most csipkés combfixhez kell a harisnya tartó is? Vagy csak látványban néz ki jól?

2022. jan. 5. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Aminek gumis a széle, ahhoz nem feltétlen szükséges, de attól még lehet, ha a látvány a lényeg. Ami meg nem gumis, ahhoz kell, különben lecsúszna.
2022. jan. 5. 14:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, erre gondoltam én is, csak akkor látványra lenne jó tartóval? Pasiknak látványra jó csak?
2022. jan. 5. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem, fogásra is nagyon jó. :)

Legalábbis nekem.

2022. jan. 5. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Nem "kell".

De praktikus, mert nem csúszkál le.

A látvány max akkor számít ha a pasiddal vagytok kettesben. :)) Normál esetben eltakarja a szoknya.

2022. jan. 5. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp olyat vegyél, amin található szilikon csík és akkor az biztos nem fog lecsúszni :)

Egyébként igen tartó akkor szükséges hozzá ha randin kettesben lesztek :)

2022. jan. 5. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a tartó szilikon nélkülivel néz ki jól.
2022. jan. 5. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoknya vagy nyári ruha alatt teljesen mindegy, úgysem látszik hogyan rögzíted fel a harisnyát. A szilikonos combfixre nem szoktak (pedig nekem mindig lepödrődik) viszont ha úgy érzed nyugodtan vegyél fel tartót mint én szoktam, a két szilikon csík közé rögzítve fel lehet a kapcsokat tenni. Esetleg megmelegíted vasalóval és a szilikont kézzel egyszerűen lehúzható a combfixről.
2023. márc. 19. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!