Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron póló, rövid futónadrág...

Nyáron póló, rövid futónadrág kombináció utcára fiúknak? 22/f

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, csak én simán fel szoktam néha venni, ha olyan kedvem van. Néha látok másokat is így, Füreden nyaralok, ott is láttam többször. Kiváncsi vagyok, hogy ki hogy áll hozzá. Akinek nem szimpatikus a kérdés, ne válaszoljon!

2023. júl. 13. 17:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted jól áll... csak tudod a közösség erről szól, hogy illik alkalmazkodni is.

Nekem is volt "élményem" hasonló dologgal kapcsolatban. Kv-zóban üldögéltem, aztán bejött egy kb 10 fős biciklis csoport, minden ilyen iszonyat feszülős nadrág, aztán mondjuk úgy totálisan kirajzolódott minden részlet. Hát köszönöm szépen, addig eszegettem a sütit, meg iszogattam a kv-t nézelődtem a közeli tó felé, utána meg már nekem volt kényelmetlen, hogy hova nézzek, mert valahogy nem voltam kíváncsi a " dolgaikra ".

2023. júl. 16. 20:52
 12/28 A kérdező kommentje:
Mondom megértem, ha nem tetszik, el tudom fogadni. Étterembe nem mennék ilyen helyre pl. Ezeket a gatyákat szabadidős célzattal találták ki, arra hordom én is. Természetesen munkahelyre sem mennék ilyenben. Úgy gondolom viszont, ha reggel megyek úszni pl.és ezt van kedvem felvenni, akkor azzal senkit nem sértek meg, azért is hívják sportnadrágoknak őket.
2023. júl. 16. 21:52
 13/28 A kérdező kommentje:
Amúgy 11- es lány vagy fiú vagy?
2023. júl. 16. 21:57
 14/28 anonim ***** válasza:

Ez csak az én esetem volt, de mondjuk egy boltban vagy hasonló helyen is simán el tudom képzelni, hogy van akinek kényelmetlen helyzet lenne ez, én se vagyok azért prűd csak mindennek megvan a helye.

30L

2023. júl. 16. 22:03
 15/28 A kérdező kommentje:
Persze, hogy mindennek megvan. A kérdést is csak azért tettem fel, mert még úgy látom nem elég mindennapi, hogy egy fiú ilyen gatyát vegyen föl, de akinek eddig nem tetszett, ezutan sem fogja hordani, akinek igen, ő fogja, természetesen funkcinalitásának megfelelően.
2023. júl. 16. 22:28
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán felveheted.Feltételezem,hogy jól is nézel ki.Teljesen oké.
2023. júl. 17. 14:34
 17/28 A kérdező kommentje:
Jól nézek ki, azt mondják. Meg az alakom is sportos.
2023. júl. 17. 16:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Mit van ez biciglisnadrág még mindig túlkombinálva?

Éppen tegnap ugrottam ki kocsival a strandról a közeli település boltjába egy papucsba meg fürdőboxerba és egy pólóba.

Nagy kaland!

kutyát se érdekelte se a bolt előtt se bent.Rám se nézett senki.

Ne foglalkozz vele.Itt is olyanok nyammognak folyton ,akik amúgy elmennek simán az agárdi,vagy a siófoki főutcán biciglisnadrágot viselő fazonok előtt,úgy hogy észre se veszik őket,csak most valamiért osztaniuk kell itt az etikettet.

2023. júl. 17. 17:06
 19/28 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy veszem észre, hogy nem foglalkozik ezzel már senki. Ha felveszek egy futógatyát, meg egy atlétát, sportzoknit, sportcipőt, simán végig lehet menni benne az utcán, senki sem néz furán, legfeljebb irigykednek, hogy ilyen vagányan öltözöm.
2023. júl. 17. 17:12
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az atléta is király. Főleg ha valaki soportol is hozzá.Nem a szétgyúrtságra gondolok,hanem a normál módon sportos vsgy kicsit izmos alkathoz nagyon jó.
2023. júl. 17. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!