Nyáron póló, rövid futónadrág kombináció utcára fiúknak? 22/f
Szerinted jól áll... csak tudod a közösség erről szól, hogy illik alkalmazkodni is.
Nekem is volt "élményem" hasonló dologgal kapcsolatban. Kv-zóban üldögéltem, aztán bejött egy kb 10 fős biciklis csoport, minden ilyen iszonyat feszülős nadrág, aztán mondjuk úgy totálisan kirajzolódott minden részlet. Hát köszönöm szépen, addig eszegettem a sütit, meg iszogattam a kv-t nézelődtem a közeli tó felé, utána meg már nekem volt kényelmetlen, hogy hova nézzek, mert valahogy nem voltam kíváncsi a " dolgaikra ".
Ez csak az én esetem volt, de mondjuk egy boltban vagy hasonló helyen is simán el tudom képzelni, hogy van akinek kényelmetlen helyzet lenne ez, én se vagyok azért prűd csak mindennek megvan a helye.
30L
Mit van ez biciglisnadrág még mindig túlkombinálva?
Éppen tegnap ugrottam ki kocsival a strandról a közeli település boltjába egy papucsba meg fürdőboxerba és egy pólóba.
Nagy kaland!
kutyát se érdekelte se a bolt előtt se bent.Rám se nézett senki.
Ne foglalkozz vele.Itt is olyanok nyammognak folyton ,akik amúgy elmennek simán az agárdi,vagy a siófoki főutcán biciglisnadrágot viselő fazonok előtt,úgy hogy észre se veszik őket,csak most valamiért osztaniuk kell itt az etikettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!