Mertek felvenni tanga bikinit szülők/család előtt?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok2023. júl. 11. 14:33
11/20 anonim válasza:
10!
A jó ízlésemért kedvelnek, te pedig a közönségességedet jelzed.
12/20 anonim válasza:
Nekem brazil fazonú bikinialsóim vannak, ha a család jelen van, akkor is azt hordok, jó nyilván nem a legkisebbet 😄 25n
13/20 anonim válasza:
A 11 es kicsit maradi.Ő még fekete fejkendőt hord mert nehogy szóljon a falusi plébános.
14/20 anonim válasza:
13.
Nem tudtam,hogy ha közönséges vagyok, akkor az a menő..
15/20 anonim válasza:
Igen, itthon sűrűn szoktam abba napozni, fürödni, kis falatnyiak, lényeget takarják, ha meg netán valaki jönne felkapok egy vékony köntöst.
18/20 anonim válasza:
Kedves kérdező.A tangabikinit nem új találmány.Megnyugtatlak hogy már a szüleink korában sem volt újdonság.Merek e?
Nem merés kérdése, hanem mindenki szabadon választhat,hogy mit vesz fel.18+osan nehogymár megszabja nekem akárki, hogy mit hordok. Akinek ez nem tetszik elmehet panaszt tenni a sóhivatalba!
Szerencsére a szüleim ès rokonaim sem puritánok és nem kellemetlenkedő alakok!
19/20 anonim válasza:
Még anya is felveszi a tangás bikinit. Pedig 50 éves. Igaz neki megy a testéhez, stílusához, elég milfes.
20/20 anonim válasza:
Simán! Nincs is másfajta bikinim. Többnyire stringek.
47N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!