Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A hamis Rolex Submariner ciki?

A hamis Rolex Submariner ciki?

Figyelt kérdés

Szeretem az órákat, nekem konkrétan 3 darab van, mind eredeti. Viszont tetszik a Submariner no date modell és egy 70-80 ezres hamisítvány még bele is férne, elég jól néznek ki.

Ami visszatart az az, hogy sokaktól azt látni, hogy ha hamisítvány van rajtad, akkor máris leírnak.

Ha nem olyan ismerősi körben mozgok, hogy gyakori legyen egy-egy komoly, márkás óra, akkor számít ez valamit?

2023. jún. 19. 05:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, itt nem az a lényeg, hogy legyen egy órám, ami eredeti, mert van több is. Vannak a 100-130 ezres kategóriából, ami normálisnak mondható. Ha olyan helyre megyek, akkor nyilván azokat veszem fel. Ez a Submariner amolyan kapkodó, jövő-menő hétköznapi volna csak. 200-220 euroert lehet kapni normálisan kinézőt is, főleg amelyik dátum kijelző nélküli.
2023. dec. 12. 12:50
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdező: nem ciki, hanem eszméletlen gáz hamis órát vásárolni és hordani.

Persze önigazolhatsz, hogy csak azért vennéd, mert tetszik a formája stb., de ez hatalmas kamu és te is tudod. Azért vennéd meg, mert a Rolex logója és felirata van rajta.

Hasonló stílusban a Steinhart 200e Ft alatt már elérhető, pláne használtan, svájci automata werkkel, de nem, te neked a kamurolex kell..

2023. dec. 12. 13:15
 23/25 A kérdező kommentje:

Neked ez a véleményed. Szeretem mikor mások jobban tudják, hogy mit miért teszek mint én magam. Na mindegy.

A többi hasonló modell nem igazán tetszik.

Egyedül az Edox Skydiver, viszont az is 42 mm-es ami már elég nagy az én kezemre.

2023. dec. 12. 15:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Te kérdezted a véleményünket. Megkaptad. Igen, nagyon ciki és emiatt nem csak az órád lesz az, hanem Te is.

Máshonnan nézve, a hamisítvány megvásárlásával olyan dolgokat támogatsz a pénzeddel, amikre nem is feltétlenül gondolsz.

Konkrétan: a szervezett bűnözést, emberkereskedelmet, prostitúciót és ezeknél súlyosabb dolgokat is. Felhúzod a szemöldököd, mert te eddig csak azt gondoltad, a kínai gyárból direktbe megrendelt vacakból csak a kínaiak húznak hasznot?:)

De persze semmi gond, ahogy írtad, te tudod, mit miért teszel.

De ha nem fogadod el, miért kéred ki mások véleményét, azt hiszed, hogy lesz olyan, aki megvéd, mert szintén kamuórát hord?

2023. dec. 18. 12:09
 25/25 A kérdező kommentje:

Kaptam véleményt időközben olyan emberektől is akiket ismerek. Kicsit túlspilázzátok ezt az eredeti/hamis témát! :)

Majd ha látjátok rajtam, akkor dobjatok egy nagy mosolyt, legalább feldobjuk egymás napját.

Köszi, bye-bye!

2023. dec. 18. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!