Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rolex Submarinerhez hasonló...

Rolex Submarinerhez hasonló órát ismer valaki?

Figyelt kérdés

Nagyon bejön ennek a Rolexnak a stílusa, de sajnos nincs rá több millió forintom. Van olyan óra (nem replika) ami hasonlít hozzá és max 70ezer? Eddig egyről tudok, a GANT Seabrookról, de mindenki azt mondja, hogy divat márka óráját nem szabad megvenni mert az rossz. én nem értek hozzá sajnos, sőt azt sem értem, hogy az miért rossz mert elvégre mit nem tud? rosszul méri az időt vagy mi? :D

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. júl. 27. 00:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Pl a Steinhart Ocean One.. Kis példányszámban készülő óra, emiatt jópár hetet kell várni rá, de ahogy láttam és ahogy írják a neten, eszméletlen minőségi óra svájci automata szerkezettel és zafírral - nem is drágán.
2014. júl. 27. 05:24
 2/17 anonim ***** válasza:
Van egy par: [link]
2014. júl. 27. 10:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Meg arra figyelj, hogy ne itthonrol vasarold, eszmeletlenul dragak egyes modellek. Ha van lehetoseged ismerossel USA-bol hozatni, akkor megkaphatod 30-50%-al olcsobban, de mar UK-bol rendelve is olcsobb lehet 10-20%-al!
2014. júl. 27. 10:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Inkább arra figyeljen, hogy egyes márkák kerülendők.. lásd: Invicta és társai.. amik még a divatóráknál is rosszabb minőséget képviselnek.
2014. júl. 27. 12:41
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! de miért mondják azt, hogy nem szabad divat órát venni? mint pl. amit említettem GANT. élőben megnéztem és nekem úgy teljesen tetszett és az eladó csaj is azt mondta, hogy eddig még nem hoztak vissza belőle (jó mondjuk gondolom nem beszélnének maguk ellen). de mi rossz ezekben? az óra szerkezet? de abban mi lehet rossz? rosszul mutatja az időt? vagy nem értem
2014. aug. 2. 12:25
 6/17 A kérdező kommentje:

ez a Steinhart Ocean One nagyon tetszene, de az már inkább 100ezer fölött van ennyit meg nem akarok most erre költeni.

googleben pedig már én is rákerestem, de mint utolsó hozzászóló is írta hogy az "Invicta és társai"-t kerüljem, de az a baj, hogy én nem tudom mik a társai és ezért írtam ki ezt a kérdés, hogy hát ha tud valaki ilyan órát ajánlani. mivel egyáltalán nem értek az órákhoz, max annyira, hogy jól néz ki vagy sem, de azon kívül semmi. próbáltam utána olvasgatni, de ott meg sok olyan fogalom van amit szintén nem nagyon értek

2014. aug. 2. 12:34
 7/17 anonim ***** válasza:
Divatórák: a külcsín a legfontosabb, kínai termékek, leggyakrabban a legsilányabb minőségben készülnek, a fontos szempont az a gyártásukkor, hogy nagy mennyiséget lehessen rövid idő alatt elkészíteni, letarolni az adott márkával a piacot. Így készül az ice watch és too late és társai. Ezek filléres vackok. Műszakilag: tesznek beléjük egy kínai vacak szerkezetet, amit nagyjából 1 forintért vesznek nagy tételben és eladják 40-50ezerért az egész "órát".
2014. aug. 3. 10:17
 8/17 anonim ***** válasza:

A márkásabb, japán, esetleg svájci óráknál van minőségbiztosítás, az órákat tesztelik, javítgatják, tökéletesítik mind külső, mind belbecs tekintetében. Ott nem fordulhat elő, hogy sorjás marad a szíj, a tok. Finom és igényes kidolgozás jellemzi őket kívülről.. és az a durva, hogy itt van pl. a fent említett Steinhart, pár fős cég csinálja az órákat, svájci automata szerkezeteket használnak, zafírkristály üveggel és minőségi acél tokkal. 100e Ft.

Mennyibe is kerül egy olyan Gant, amit említettél? Lehet tetszik neked, de nézz meg élőben egy Certinát, egy Tissot-ot..

2014. aug. 3. 10:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Vegyél valami mást, mindig a Rolex fog előtted lenni. Doxa Graphic egyszerű és elég neves márka.
2015. jan. 30. 16:51
 10/17 A kérdező kommentje:

köszönöm!

de nekem kimondottan ez a dizájn tetszik és persze, ha nagyon akarnék tudnék venni órát, de már régóta nézelődök, boltok kirakatát is meg szoktam nézni, de nem láttam olyat ami úgy igazán megfogott volna számomra megfizethető áron

2015. febr. 1. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!