Rolex Submarinerhez hasonló órát ismer valaki?
Nagyon bejön ennek a Rolexnak a stílusa, de sajnos nincs rá több millió forintom. Van olyan óra (nem replika) ami hasonlít hozzá és max 70ezer? Eddig egyről tudok, a GANT Seabrookról, de mindenki azt mondja, hogy divat márka óráját nem szabad megvenni mert az rossz. én nem értek hozzá sajnos, sőt azt sem értem, hogy az miért rossz mert elvégre mit nem tud? rosszul méri az időt vagy mi? :D
A válaszokat előre is köszönöm!
ez a Steinhart Ocean One nagyon tetszene, de az már inkább 100ezer fölött van ennyit meg nem akarok most erre költeni.
googleben pedig már én is rákerestem, de mint utolsó hozzászóló is írta hogy az "Invicta és társai"-t kerüljem, de az a baj, hogy én nem tudom mik a társai és ezért írtam ki ezt a kérdés, hogy hát ha tud valaki ilyan órát ajánlani. mivel egyáltalán nem értek az órákhoz, max annyira, hogy jól néz ki vagy sem, de azon kívül semmi. próbáltam utána olvasgatni, de ott meg sok olyan fogalom van amit szintén nem nagyon értek
A márkásabb, japán, esetleg svájci óráknál van minőségbiztosítás, az órákat tesztelik, javítgatják, tökéletesítik mind külső, mind belbecs tekintetében. Ott nem fordulhat elő, hogy sorjás marad a szíj, a tok. Finom és igényes kidolgozás jellemzi őket kívülről.. és az a durva, hogy itt van pl. a fent említett Steinhart, pár fős cég csinálja az órákat, svájci automata szerkezeteket használnak, zafírkristály üveggel és minőségi acél tokkal. 100e Ft.
Mennyibe is kerül egy olyan Gant, amit említettél? Lehet tetszik neked, de nézz meg élőben egy Certinát, egy Tissot-ot..
köszönöm!
de nekem kimondottan ez a dizájn tetszik és persze, ha nagyon akarnék tudnék venni órát, de már régóta nézelődök, boltok kirakatát is meg szoktam nézni, de nem láttam olyat ami úgy igazán megfogott volna számomra megfizethető áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!