Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kisebesíti a lábam a cipő nyelve?

Kisebesíti a lábam a cipő nyelve?

Figyelt kérdés
Mit tegyek hogy ne így legyen? Csak a jobb lábamon amikor bokazokni van rajtam. Nem akarok mindig hosszú zokniban járni, de fáj és idegesítő. Nem csak egy cipőmnél van ez. Nem értem mitől lehet.

#cipő #seb #Cipő nyelv
2023. jún. 17. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
A cipő nyelve mindegyik esetben jól van a helyén? A talpán jó van elhelyezve a talpbetét? Nin semmi probléma a lábfejeddel?
2023. jún. 17. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
hát elég furcsa. melyik cipő ez?
2023. jún. 17. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Most ez egy nike air force, de eddig is ilyeneim voltak, nem értem. Pont ilyen méretben ráadásul. Meg csak a jobbon.
2023. jún. 17. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsit magasabb kivágású zoknit viselj akkor. Melegben nyilván jobban megdagad a láb és dörgöli minden. Hogy miért csak a jobb, az jó kérdés, eleve nem egyforma a két lábfejünk mérete. Az is lehet, hogy egy rovarcsípés van ott, amit nem vettél amúgy észre, és azt irritálja. Végső esetben a cipő nyelvére ráteszel egy ragtapaszt belülről, és akkor nem dörgöli a lábad.
2023. jún. 23. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi😊
2023. jún. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!