Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci, lábdagadással küzdő...

Duci, lábdagadással küzdő sortársaim (hölgyek), milyen jellegű lábbelit hordtok idén nyáron? Hol veszitek?

Figyelt kérdés
Nekem semmi se jó a lábamra, oltári nagy küzdelem ez, ti milyen fazonú cipőt, szandált, papucsot hordtok?

2023. jún. 15. 14:14
 1/7 A kérdező kommentje:
mármint sokkal inkább sorStársaim
2023. jún. 15. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tépőzárasat hordok, nekem csak akkor dagad a lábam, ha meleg van, reggel nem, meg 25 fok alatt sem,a tépőzár ezért nagyon praktikus,tudom állítani. Rieker márkájú szandáljaim/papucsaim vannak.
2023. jún. 15. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Irígylem a kis lábú nőket mondom ezt nőként és 41-42 es lánbúként. Nekik több csini cipőjük lehet. Mert a fazon is jó és elérhetőbbek. Csak azt akartam ezzel mondani hogy nekem ez a véleményem amblokk az egész női cipő vásárlásról. Egyébként követem a kérdést, mert én is bajos vagyok ebben.
2023. jún. 15. 14:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Én ma pont 41-est találtam csak egy szandálból, amit meg akartam venni :D Szóval ma téged irigyellek :D 40-es kellett volna...
2023. jún. 15. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Sportcipő, futócipő

Szellős és a talpa is megfelelően puha és párnázott. Plusz direkt strapabírásra van.

2023. jún. 15. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó is az, csak az a baj hogy mivel nagy a láb a tiéd is bele számít így hajlamosak a minőségen rontani, mert az alapanyagár nekik így jobban kijön. Ezért kényelmetlen, hamar szakad, törik stb a cipő mert ugye kevés az anyag. 3as voltam.
2023. jún. 15. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Lábdagadás súlyos egészségügyi probléma. Lehet néhány hónapod van csak hátra.
2023. jún. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!