Mit lehet tenni ha mindenből két méret közötti ruha kéne?
Figyelt kérdés
Például rövidnadrágok, az S-es szétfeszít, az M-es lötyög rajtam. Cipőből a 44es szűk, a 45ös lötyög rajtam (44.5 ritka mint a fehér holló).
A nagyobb méretet választanátok, vagy megpróbálnátok "betörni" a kisebbeket?
2023. jún. 17. 13:15
1/9 anonim válasza:
Én is így vagyok
Nekem is pl mes alsó és m es nadrág feszít l-esek lötyögnek
2/9 A kérdező kommentje:
Régen olyan könnyen találtam ruhákat, pedig ugyan ilyen alakom van már 10 éve...
2023. jún. 17. 13:49
3/9 anonim válasza:
Inkább nagyobbat veszek és átalakítom. Cipőbe tudsz tenni betétet.
4/9 Metionin válasza:
Keresnék olyan márkát, amiből van nekem megfelelő ruha. Pl. én kicsi vagyok és vékony, sok üzlet kínálatában az S és mostanság az XS is nagy rám. Van, ahol meg az XS kicsi. Nem egyforma az üzletek méretezése, szóval addig megyek, míg pont jót nem találok. Cipőből 36,5-ös kéne, a 36-os általában nyom, 37-est szoktam venni és ha lötyög, a sarkába teszek ilyen sarokvédőt, az kitartja.
5/9 anonim válasza:
Én is azt tudom mondani, hogy keress másik üzletet
Vazy nadrágoknál pl megoldás lehet az öv
6/9 A kérdező kommentje:
Övet mindig használok.
2023. jún. 17. 15:29
8/9 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Még nem döntöttem el hogy hízni kéne vagy fogyni de mivel lusta ember vagyok valószínűleg hízni fogok.
9/9 NTBS válasza:
Egyénit csináltatsz vagy a nagyobbat veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!