Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 25-35 közötti nők, ti mit...

25-35 közötti nők, ti mit vennétek fel első randira?

Figyelt kérdés
A program belvárosi séta, majd vacsi.
2023. ápr. 25. 09:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Alsó részre vagy egy térdig érő szoknyát (és jelen időjárásban középvastag harisnyát) vagy pedig ilyen elegánsabb nadrágot:

[link]

Cipőnek fehér sneakers-t.

Felsőnek pedig szintén időjárás függő.

Ebben az időben kabáttal vagy valami blúzot, pl:

[link]

(semmiképp se fehéret vagy testre feszülőset, mert nem irodába megyünk)

Vagy sima garbót vagy esetleg egy szebb kivágású ujjatlan/rövidujjú felsőt (pl. [link] ) és hozzá megfelelő kabátot vagy pulcsit.

Sima pulcsihoz talán már meleg van eléggé, szóval azt nem feltétlenül javasolnám.

Illetve kerülném a kék-fehér, fehér-fekete kombinációt, az túl hivatalos hatást kelt.

2023. ápr. 25. 09:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sötét farmer+póló volt rajtam.
2023. ápr. 25. 09:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen a stílusod.

De mondjuk én tuti nem smart casual után nyúlnék, kb ugyanaz amit hétköznapra felveszek, meg egy picit extrább smink.

Nem tom, és hülyén érezném magam ha ilyen állás interjús cuccban mennék.

Valami olyat inkább ami csinos, de laza, hihető, hogy egy random szerdán így nézel ki. Elvégre a randi erről szól, én is arra lennék kívácsi, ki vagy te a hétköznapokban, ki az aki mellett esetleg napi szinten felkelek majd.

Ha ez neked tényleg a buisness casual, akkor ja, de szerintem ez azért ritkább.

2023. ápr. 25. 09:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se vennék fel randira olyat, amiket az első linkelt. A randi nem állásinterjú, nekem ez a szett túl formális. Kényelmesbe mennék, farmer vagy szoknya, csini felső (de nem mellkidobós, mert nem akarok közönségesnek tűnni), lapostalpú cipő, ékszerek, amiket alapból is szeretek hordani. Szolid smink, ápolt haj, finom parfüm.
2023. ápr. 25. 12:54
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Lehet akkor én túl konzervatív vagyok (első vagyok), de szerintem egy randira igenis illik kiöltözni. Nem állásinterjúra, ezért is írtam, hogy nem fekete-fehér. De nem is miniszoknya cropptoppal.
2023. ápr. 25. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
#5 ki írta a miniszoknyát croptoppal? Nálad csak az a két stílus létezik, hogy vagy totál rbancos, vagy túl elegáns?
2023. ápr. 25. 13:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, de csinos hétköznapi ruhában. Pl farmer, egy szebb felső és időjárástól függően pulcsi/kardigán és egy blézer/kabát. Ciponek meg ami van. Általában lapos vagy alacsonyabb sarkú cipőket hordok.
2023. ápr. 25. 13:03
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
6-os: Nem ezt mondtam... De szerintem egy farmer édes kevés. De mint mondtam: az én fejemmel van a baj, én öltözöm túl ezek szerint.
2023. ápr. 25. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled baj, úgy öltözködsz, ahogy neked jó, de a többség szerint felesleges egy randira ennyire kiöltözni. Nekem volt már több kapcsolatom is és egyik sem azon múlt, hogy farmerben vagy öltönynadrágban mentem randira. Legyél ápolt és igényes, de nem kell túltolni.

2023. ápr. 25. 13:13
 10/14 Metionin ***** válasza:
100%
A hétköznapi kinézetem dobnám fel valami extrával. Pl. hétköznap fekete egyberuhákat hordok, egy randira meg feldobnám pl. fűzővel. Szóval attól függ, neked mi a hétköznapi és mi számít feldobásnak.
2023. ápr. 25. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!