25-35 közötti nők, ti mit vennétek fel első randira?
Alsó részre vagy egy térdig érő szoknyát (és jelen időjárásban középvastag harisnyát) vagy pedig ilyen elegánsabb nadrágot:
Cipőnek fehér sneakers-t.
Felsőnek pedig szintén időjárás függő.
Ebben az időben kabáttal vagy valami blúzot, pl:
(semmiképp se fehéret vagy testre feszülőset, mert nem irodába megyünk)
Vagy sima garbót vagy esetleg egy szebb kivágású ujjatlan/rövidujjú felsőt (pl. [link] ) és hozzá megfelelő kabátot vagy pulcsit.
Sima pulcsihoz talán már meleg van eléggé, szóval azt nem feltétlenül javasolnám.
Illetve kerülném a kék-fehér, fehér-fekete kombinációt, az túl hivatalos hatást kelt.
Attól függ milyen a stílusod.
De mondjuk én tuti nem smart casual után nyúlnék, kb ugyanaz amit hétköznapra felveszek, meg egy picit extrább smink.
Nem tom, és hülyén érezném magam ha ilyen állás interjús cuccban mennék.
Valami olyat inkább ami csinos, de laza, hihető, hogy egy random szerdán így nézel ki. Elvégre a randi erről szól, én is arra lennék kívácsi, ki vagy te a hétköznapokban, ki az aki mellett esetleg napi szinten felkelek majd.
Ha ez neked tényleg a buisness casual, akkor ja, de szerintem ez azért ritkább.
Nincs veled baj, úgy öltözködsz, ahogy neked jó, de a többség szerint felesleges egy randira ennyire kiöltözni. Nekem volt már több kapcsolatom is és egyik sem azon múlt, hogy farmerben vagy öltönynadrágban mentem randira. Legyél ápolt és igényes, de nem kell túltolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!