Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Barna színű öltönyt azt...

Barna színű öltönyt azt milyen alkalmakon lehet viselni?

Figyelt kérdés
Ugye a fekete az, az ünnepélyekre kell, meg temetésre. A sötétkék öltöny az a "biznisz" öltöny, de általánosan is hordható munkába, ahogy a szürke színű is. De barnát mikor vesz fel az ember?

2023. jún. 16. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Temetésen kívül bárhova, ahova a többit
2023. jún. 16. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
termelési értekezletre
2023. jún. 17. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem jóízlésű ember sehova, bocsi.
2023. jún. 17. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, hogy milyen barna. Mert ha ilyen tipikus sötétbarna, vagy valami fakóbb, akkor az ember úgy néz ki benne, mint a Mr. Bean. :) Az tényleg termelési értekezletre való, vagy valami gyűlésre, ahol jelen van a tsz-elnök. :)

Viszont van a csokoládébarna, karamellbarna és szürkésbarna öltöny is. Világoskék inggel tud jól mutatni.

[link]

Egy kávézóba történő délelőtti megbeszélésre simán jó. Jazzbárban simán jó! Anno New Orleans-ban jártam pár jazzbarban, jazzkávézóban ott a vendégeken és a zenészeken sem volt ritka a barna öltöny.

2023. jún. 17. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2023. jún. 17. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 nagyot nevettem, én írtam a termelési értekezletet :D
2023. jún. 17. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Temetésen kívül bárhová jó.

Vannak nagyon szép, jó minőségű barna öltönyök,viszont vannak nagyon csúnyák is, nem mindegy milyen.

2023. jún. 21. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Régen Angliában, az öltöny egyik hazájában volt is ilyen mondás, hogy "no brown in town", azaz a városba nem való barna szín, azt vidéken hordják. Ma már ez persze nem ilyen szigorú, viszont a mai napig egy fokkal kevésbé elegáns a barna öltöny a sötétkék vagy sötét szürke öltönynél. Ha van legalább egy ilyen elegáns öltönyöd, akkor mellé jó ötlet mellé egy másik színű öltöny.

Elég sok helyre fel lehet venni! Például ha elegánsabb irodában dolgozol, de nem egy nagyon konzervatív helyen, ahol még a barna öltönycipő is kirívó. Vagy ha egyetemi tanár vagy, egy barna öltöny szerintem nagyon passzol a szerephez. Vagy ha egy étterembe ki szeretnél öltözni, akkor a legtöbb magyar étterembe abszolút megfelel. De egy színházba is simán felvenném, miután egy csomóan farmerben járnak színházba.

2023. júl. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!