Szerintetek milyen ez a bikini alsó? Nem túl kivágott?
"Vékonyabb vagy sportos lányon jobban állna, neked nagyon bevág."
Te mit néztél? A linkelt képen kimondottan vékony alkatú nő van.
8: Nem felesleg van rajta, csak nem zörgő csontú 12 éves kislány alkatú.
A bikini alsó pedig nem falat, hanem teljesen normális méretű.
Kérdező.
Hol találtál ilyet, belinkeled?
#11-12
Ízlések és pofonok. Komolyan, ezen az oldalon már semmit se lehet ŐSZINTÉN leírni anélkül, hogy ne esnének neked?
Számomra, nőként, nem azt írtam, hogy husis, hanem azt, hogy erre az alkatra nem előnyös ez a bikinialsó.
Egy ilyen alkaton (szerintem) sokkal jobban nézne ki:
De még egyszer hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem. Ebben az elhízott, mozgásszegény életmódot folyató társadalomban úgyis teljesen oké, szóval erről csak ennyit.
15: De a képen lévő nő nem elhízott.
Azért mert valaki nem fitness modell alakú még egyáltalán nem biztos, hogy mozgásszegény életet él. Csak nem az a munkája, hanem csak az élete egy kis része.
Oké, neked csak ez az igencsak sportos alkat tetszik. De van nagyon sok forma, alak, alkat, ami teljesen arányos, normál súly, egészséges, nemcsak ez a látványosan izmos.
Hol írtam, hogy elhízott? Idézd!
Ennyit írtam, idézem: "A combján látszik, hogy ott azért van felesleg, plusz azért a pocin is van egy pici."
Ez nem egyenlő azzal, hogy valaki elhízott. 2-3 plusz kg is feleslegnek számít, ha lötyög, mint a kocsonya.
De komolyan, emberek, 75, 68, 84..stb. százalékos leszavazók.
Szánalmasak vagytok. Leírom a saját véleményemet, erre ti meg... oké, hagyjuk...
A kérdező majd eldönti, hogy mit szeretne.
Persze, egészséges is lehet egy alkat számadatok alapján is, de ha mellette egészségtelenül él, az később is meg fog látszódni.
A kérdezőnek totál normális alakja van, tehát csak eszik és nem mozog semmit.
És kérlek, fejezzétek be a kötekedést és a belémállást. Uncsik vagytok.
Nem, attól még nem felesleg, mert lötyög. Legalábbis szerinted. Ez a lötyögéstől azért még elég messze van. Csak nem totál kemény, mert nem a sport az élete, nem sportoló. Te nagyon rá vagy kattanva erre az egy alkatra :D
Ne legyél már ilyen értetlen. Mi az, hogy nem mozog semmit? Te honnan tudod?
Inkább te látsz bele másokba mindent.
Tényleg borzasztó, hogy teljesen jó alakú, normális testalkatú nőket így kritizálnak.
" 2-3 plusz kg is feleslegnek számít, ha lötyög, mint a kocsonya."
Na de itt eleve nincs se plusz, se lötyögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!