A háromszög fazonú bikini miért olyan népszerű? Rosszul veszem fel?
"A háromszög fazonú bikini miért olyan népszerű?"
mert elsősorban a kisebb méretű melleket előnyös módon emeli ki
sokaknak számít, hogy előnyösen néznek-e ki vagy sem. bikiniben pedig (mivel a tested legnagyobb része fedetlen) nem nagyon marad más mozgástér, mint a felső és az alsó fazonjával és színével játszani
Nekem kisebb mellem van, de borzasztóan áll rajtam. Még sokkal szélesebb benne a vállam és ahogy te is írod nagyon csúszkál jobbra balra. Kb a tüdőmbe vág be a zsinór akkor is.
Sajnos van akinek nem jön be. Nekem pl nem.
Szerintem pont hogy nagyobb melleken mutat jól, azon annyira csúszkálni se tud mert a cicik lenyomják hogy s helyén maradjon. Csúszdázni úgy sem biztonságos vele.
Kicsi a cicid, így nincs meg a megfelelő kitöltési rádiusz. Az oldalpántokban így nem a görbületről érintő irányban szögben hátramutató erő ébred ami mindkét oldalon hátrahúzva stabilizál, hanem a tested oldalvonalával párhuzamos, így jobbra-balra elcsúszhat, mivel nincs ami megtartsa az oldalirányú elmozdulással szemben.
Egyszer gyere be a műszaki mechanika órámra, felrajzolom neked az erővektorokat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!