Szerintetek milyen ez a bikini alsó? Nem túl kivágott?
2023. jún. 5. 09:46
1/30 anonim válasza:
Szerintem semmi baj vele ,sokan hordanak ilyent
3/30 anonim válasza:
Szerintem de, kivágott eléggé és nem fog olyan pozícióba maradni mint a modellen, le fog csúszni csípőre - ami nem biztos, hogy mindenkinek jól áll.
4/30 anonim válasza:
Vékonyabb vagy sportos lányon jobban állna, neked nagyon bevág.
5/30 anonim válasza:
Nekem az ennél kevesebbet takaró, madzagos, pántos, masnis fazon még jobban bejön.
6/30 anonim válasza:
Szerintem jó. Nem feltűnő, nem túlzás.
Mostanában szinte az összesnek ilyen az alsója. Vagy olyan nagy, mint a nagyibugyik.
7/30 anonim válasza:
4: Mert szerinted ő nem vékony? Jesszus. Aztán csodálkozunk, hogy a lányok tele vannak komplexussal és testképzavaruk van.
8/30 anonim válasza:
A combján látszik, hogy ott azért van felesleg, plusz azért a pocin is van egy pici.
Vagy egyszerűen csak ez a bikinialsó nem való neki, mert ez felnagyítja a dolgokat. Ez a falat alsó nem neki való. Lehet, hogy egy normális bikinialsóval fel se tűnne ez, de így igen.
9/30 anonim válasza:
ui.: Csak kis százaléka testképzavaros, a többség inkább elhízott, plötyi és a testmozgást is csak a tesiórákról ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!