Tangában menni strandra mennyire elfogadható?
Semmi baj vele.Ne foglalkozz ezekkel a bálnatestűekkel.Ők már otthonkában járnak a strandra is, mert szétfolynak.Aztán ha van egy jóalakú tangás lány, akkor morognak, mert a papa nézelődik és nem kenegeti elég szaporán a szottyadt kocsonyas rancosodó testüket,hanem meg-megállva csinalja csak.
Es ők ezt nem szeretik.
#10-11
Azt ugye tudjátok, hogy a kérdező hímnemű?!
Szívesen látnatok egy tangás pasit a strandon? Gyereketeknek ezt a jelenetet hogyan magyarázzátok?
"Figyelj kisfiam! Látod az ott egy nagyon rossz ember, mert tanga bugyogó van rajta!
Kerüld el, mert ha képes tangát felvenni, akkor bármire képes. Gátlástalan vadállat!"
Most komolyan ennyire hülyék vagytok, hogy egy tangán rugóztok?
Igen, ennyire. A kérdésre adott válaszok bizonyítják.
15#
A segged nem hozzád tartozik?
te és segged külön jártok strandolni?
Már csak azért kérdezem mert azf irtad "engem nezzenek ne a seggem".
16 gondolom pasi vagy. de ha lány lennél, vagy ha mégis az vagy: minek örülnél jobban? ha azt mondaná valaki hogy: hu de jó segge van annak a csajnak, ja a többit nem is láttam, mert csak a seggét figyeltem. vagy azt mondaná: hu de jó csaj, tetőtől talpig rendben van.
arról már nem is beszélve hogy az aki a seggedre emlékszik biztos csak egy dolgot akar, aki viszont RÁD emlékszik az nem a seggedért fog kapcsolatot kezdeményezni veled, hanem TE érdekled. ha csak a segged érdekli sejtheted mi lesz a vége.
17#
Igen az vagyok.Azért vitatkoznék ezen az állításodon.Ha egy jó popsit látok, az nem jelenti azt hogy más nem érdekelne a lányon,es ennyi eleg is,vagy hogy önmaga a szemelye ne érdekelne!
Egy kicsit előíteletes vagy szerintem.Ez kb ugyanaz mint amikor neked tetszik valami a ferfin.Még nem beszeltetek de vonzó a szamodra.Pldaul a vallai vagy a karja esetleg a keze,hangja.
Nyilvan ez egy pulusz lesz a számodra.Nem kizárólag ez fog dönteni, de nyilván pozitívumnak fogod elkönyvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!