Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tangában menni strandra...

Tangában menni strandra mennyire elfogadható?

Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 20:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Semmi baj vele.Ne foglalkozz ezekkel a bálnatestűekkel.Ők már otthonkában járnak a strandra is, mert szétfolynak.Aztán ha van egy jóalakú tangás lány, akkor morognak, mert a papa nézelődik és nem kenegeti elég szaporán a szottyadt kocsonyas rancosodó testüket,hanem meg-megállva csinalja csak.

Es ők ezt nem szeretik.

2023. jún. 4. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:

#10-11

Azt ugye tudjátok, hogy a kérdező hímnemű?!

Szívesen látnatok egy tangás pasit a strandon? Gyereketeknek ezt a jelenetet hogyan magyarázzátok?

2023. jún. 4. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
És azt hogyan magyarázom el a gyerekemnek, ha egy tangás nőt látunk? Kezdjem el elmagyarázni neki, hogy az, hogy melyik nem mit “viselhet” teljes mértékben társadalmi, szociális konstruktum, és az egyik azért elfogadott, mert arra kanos pasik alkalmanként csorgathatják a nyálukat, a másik meg azért nem elfogadott, mert ugyanezen kanos pasik annyira féltik a törékeny maszkulinitásukat, hogy egy tangás férfi látványa az egész dominancia-tudatukat egy pillanat alatt romba dönti? Na, hát szerintem sem. Inkább csak azt mondom neki, hogy a bácsi azt veszi fel, amit szeretne, pont úgy, ahogy egy néni is. A gyerekeknek amúgy sem kell ebben a helyzetben megmagyarázni semmit, ők a strandra nem mások s*ggét mennek bámulni, hanem fürdeni, játszani vannak ott.
2023. jún. 4. 21:54
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

"Figyelj kisfiam! Látod az ott egy nagyon rossz ember, mert tanga bugyogó van rajta!

Kerüld el, mert ha képes tangát felvenni, akkor bármire képes. Gátlástalan vadállat!"

Most komolyan ennyire hülyék vagytok, hogy egy tangán rugóztok?

Igen, ennyire. A kérdésre adott válaszok bizonyítják.

2023. jún. 5. 06:31
 15/19 hosszúhajú ***** válasza:
3%
11. te tényleg azt hiszed hogy minden csinos nő tangát vesz fel? hát leírom neked hogy régi modell alkatommal egyrészes fürdőrucit hordtam, nem kellett nekem ahhoz tanga hogy megnézzenek. nem a tangától lesz valaki csinos. attól csak közönséges lesz, szerintem az érdemli a tapsot akit még burkiniben is megnéznek, aki csak akkor érzi jól magagát ha a fenekét nézik, az nem sokra tartja magát. kérdező! ízléstelennek tartom és ribisnek- bocs de leírom - engem nézzenek, ne a s...ggem.
2023. jún. 8. 00:03
 16/19 anonim ***** válasza:

15#

A segged nem hozzád tartozik?

te és segged külön jártok strandolni?

Már csak azért kérdezem mert azf irtad "engem nezzenek ne a seggem".

2023. jún. 8. 14:28
 17/19 hosszúhajú ***** válasza:

16 gondolom pasi vagy. de ha lány lennél, vagy ha mégis az vagy: minek örülnél jobban? ha azt mondaná valaki hogy: hu de jó segge van annak a csajnak, ja a többit nem is láttam, mert csak a seggét figyeltem. vagy azt mondaná: hu de jó csaj, tetőtől talpig rendben van.

arról már nem is beszélve hogy az aki a seggedre emlékszik biztos csak egy dolgot akar, aki viszont RÁD emlékszik az nem a seggedért fog kapcsolatot kezdeményezni veled, hanem TE érdekled. ha csak a segged érdekli sejtheted mi lesz a vége.

2023. jún. 8. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:

17#

Igen az vagyok.Azért vitatkoznék ezen az állításodon.Ha egy jó popsit látok, az nem jelenti azt hogy más nem érdekelne a lányon,es ennyi eleg is,vagy hogy önmaga a szemelye ne érdekelne!

Egy kicsit előíteletes vagy szerintem.Ez kb ugyanaz mint amikor neked tetszik valami a ferfin.Még nem beszeltetek de vonzó a szamodra.Pldaul a vallai vagy a karja esetleg a keze,hangja.

Nyilvan ez egy pulusz lesz a számodra.Nem kizárólag ez fog dönteni, de nyilván pozitívumnak fogod elkönyvelni.

2023. jún. 8. 18:24
 19/19 hosszúhajú ***** válasza:
18. a nőket szeretem. és biztos hogy egy tangásnak olyan erkölcse van, olyan személye, ami nálam ki is zárja hogy érdekeljen. eleve arról van szó, hogy egy olyan testrész van kint, amit jó érzésű ember nem tesz közszemlére. belegondoltál mit takar egy tanga? egy olyan lukat, ami eleve nem is látszik. és aki ezt képes megmutatni többszáz vadidegen emberek, annak lejjebb van az erkölcsi mércéje. belegondoltál hova vezet ez? ma már nem ciki megmutatni a feneket, 50 év múlva nem lesz ciki megmutatni a lukat se. 100 év múlva prűd lesz aki nem monokinikzik. nézd meg a tendenciát, és pont ezzel egyenesen arányosan alakul a nők megbecsülése is. 100 éve szinte senkire nem mondták hogy k...va, ma minden harmadik nőre, és ha nekünk nőknek nincs önbecsülésünk, és ilyen könnyen megadunk mindent, akkor ezzel lehetőséget is adunk a pasiknak hogy a tesi értékeinkre koncentráljanak. ( és nézd meg mennyire így van ) nézd meg mit követnek ma az emberek, merre haladunk, szerinted ez hova fog vezetni? egy tanga nemcsak feneket mutat, de azt is hogy az én fenekem bárki nézheti. és akinek megnézhetik a fenekét, az a nő valószínűleg könnyebben megmutatja a többi részét is. és figyeld meg a pasik udvarlási szokásait, az azzal egyenesen arányú, ahogy a nő öltözik. nekem pl hiába volt modell alkattal bomba seggem, megkaptam a tiszteletet és sosem csaptak rá. nézd meg kik azok a lányok akikkel rosszul bánnak, kik azok akiket durván próbálnak megkörnyékezni. nem a szolidak. ezért szokták mondani hogy a nő kiprovokálja ezeket a helyzeteket, mert ha van önbecsülése, azt mondja nem fogom én vadidegeneknek megmutatni magam, majd akkor látja a fenekem ha én akarom. ezt nem tudom neked egy kommentben megmagyarázni, marha veszélyes az az értékrend ami ma csúszik egyre lejjebb, azt meg pláne nem tudom megérteni hogy egy tangás milyen alapon teszi szóvá, ha egy pasi beszól neki a strandon valami obszcén dolgot. miért sérti meg? megmutatta neki a teljes fenekét! kvázi: nézd a seggem, ja de meg ne szólalj mert bunkó vagy. ezek után mire számít? hogy egy csokor virággal fogja meglepni ott helyben? az hogy hogyan kezelnek minket nőket, az a mi fegyverünk, a mi irányításunk, a mi hatalmunk.
2023. jún. 8. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!