Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tangában menni strandra...

Tangában menni strandra mennyire elfogadható?

Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 20:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Mindig vannak páran, de őszintén szólva elég gusztustalan, mikor lehajol valaki tangában és csak két nagy valag látszik, meg közte a sötétebb rész. Ezt nem tudom finomabban elmondani...
2023. jún. 3. 20:22
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Az első kissé durván fogalmaz, de a lényeget tekintve teljesen igaza van.
2023. jún. 3. 20:33
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Szégyentelen trampli
2023. jún. 3. 20:50
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem közönséges. De ha figyelmet akarsz a férfiaktól, akkor vedd fel, gondolom úgyis azért hordja, aki hordja.
2023. jún. 3. 21:06
 5/19 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam,hogy nő vagyok
2023. jún. 3. 21:18
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

Mármint a bikinialsód tanga?

Ha meg van hozzá az alakod, pl. vékony, sportos, izmos, feszes, akkor teljesen rendben van. Ellenkező esetben inkább normál bikinialsót viselj.

Évtizedek óta járnak a nők tangás bikiniben a strandra.

2023. jún. 3. 21:18
 7/19 anonim ***** válasza:
32%

Ui.: Megváltoztatom a véleményemet így, undorító förmedvény a fajtátok. Mutogasd magad otthon a négy fal között.

A gyerekek lelkivilágára miért nem gondolsz?

2023. jún. 3. 21:20
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem semennyire, de rendetegen úgy vannak vele, hogy abban érzik jól magukat, úgyhogy azt vesznek fel és senki ne merje azt mondani nekik, hogy közönséges, mertmiazhogykivagyteirigyvagykussolj
2023. jún. 3. 21:46
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nőként is sok, férfiként pláne. Én nőként amúgy tangás bugyikat hordok, de strandra sima bugyis bikinim van, így is zavar, ahogy bámulnak, mi lenne ha tanga lenne rajtam…
2023. jún. 3. 22:08
 10/19 anonim ***** válasza:
56%
Amiben komfortosan érzed magad, azt vedd fel. Ha már felmerül benned a kérdés, hogy valami mennyire "elfogadható", az azért erősen jelzi, hogy te magad nem vagy benne biztos, hogy magabiztosan tudnád viselni a ruhadarabot, ezért keresed kívülről a megerősítést. Olyan fürdőruhát vegyél fel, amin nem gondolkozol, hogy másnak mennyire tetszik, mert neked pont eléggé tetszik ahhoz, hogy ne érdekeljen. Hidd el, nem létezik az a fürdőruha, amit a gyakori népének minden egyes tagja elfogadhatónak ítél, úgyhogy nem érdemes erre alapozni.
2023. jún. 4. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!