Nőként rövidnadrág elfogadható irodába?
Figyelt kérdés
Nincs külön dress code a cégemnél, de ez lesz az első nyaram itt és nem igazán tudom, hogy milyen ruhákban érdemes megjelenni hőségben. Heti 1-2 nap be kell járni majd az irodába és időnként ügyféllel is van találkozó. Amikor nagyon meleg van szerintetek ilyenek megengedettek?
Nem szeretem a szoknyát, azon kívül milyen lehetőségeim vannak? Jöhetnek még tippek. :)
2022. jún. 13. 16:10
2/16 anonim válasza:
Az túl bonyolult lenne, hogy megkérdezed a kollégáidat, ugye? Inkább vadidegenek osztogassanak tanácsot egy olyan cégre vonatkozóan, amiről semmit sem tudnak.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem ismerem még a kollégáimat mert júliusban kezdek 😂
2022. jún. 13. 16:24
5/16 anonim válasza:
Nem láttam még nőt irodában rövidnadrágban, nyilván nem véletlenül.
6/16 anonim válasza:
Első nap ne így menj, aztán egyszerűen megkérdezed. Elég vegyesek a munkahelyek ilyen téren, valahol tényleg bármi belefér, valahol semmi. Egyébként bizonyos irodákban az elsőnél rövidebbeket látok szoknyában.
7/16 anonim válasza:
Szerintem jó lehet, főleg az első. Olyan szoknyaszerű.
8/16 anonim válasza:
Klímás irodában, egész nap rövidnadrágban fagyos mulatság. Tapasztald először meg a szokásokat, aztán meglátod mit lehet, mit szabad.
9/16 anonim válasza:
A második tényleg túl rövid, az első szerintem jó hossz, és kényelmes könnyű lenge fazon. Első nap semmiképp ne ilyet viselj, mérd fel a terepet, hogy mindenki más hogy öltözik, esetleg kérdezz meg pár szimpi arcot hogy mit szabad/illik és mit nem.
10/16 anonim válasza:
Cégfüggő is, nálunk pl. nem lehet mindegy milyen meleg van, pedig még ügyféllel se találkozunk. Én is azt ajánlanám, hogy első napodon ne ilyenbe menj és majd meglátod, hogy a többiek mit hordanak, mennyire van hűvös a légkondi miatt stb. Addig inkább ne vásárolj be ezekből. Ha nincs dress code, akkor valószínű nem lesz vele gond. Ha mégis, akkor vékony anyagú hosszúnadrág lehet megoldás, ha szoknyát nem akarsz. Bent biztos nem lesz meleged benne, ha meg forróság van kint, hazafelé át tudod venni a mosdóban egy rövidre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!