Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként rövidnadrág elfogadható...

Nőként rövidnadrág elfogadható irodába?

Figyelt kérdés

Nincs külön dress code a cégemnél, de ez lesz az első nyaram itt és nem igazán tudom, hogy milyen ruhákban érdemes megjelenni hőségben. Heti 1-2 nap be kell járni majd az irodába és időnként ügyféllel is van találkozó. Amikor nagyon meleg van szerintetek ilyenek megengedettek?

[link]

[link]

Nem szeretem a szoknyát, azon kívül milyen lehetőségeim vannak? Jöhetnek még tippek. :)

2022. jún. 13. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Tőlem igen, ha mezítláb, klumpában, vagy papucsban van az illető:).
2022. jún. 13. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt simán. Azt hittem, hogy valami extra rövid, combra tapadó darab lesz :D
2022. jún. 13. 18:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő tök jó nadrág, főleg a második, de lehet, hogy az tényleg túl rövid lenne, nem tudom. Mindenesetre tényleg az lenne a legjobb, ha első nap nem rövidnadrágban mennél, és akkor első nap körbenéznél, hogy a kolléganők miben vannak, illetve meg is kérdezhetsz valakit erről.
2022. jún. 14. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Ha ügyféllel találkozol és rövidnadrágot veszel fel, az azt sugallja, hogy nem vagy elég profi, sőt, komolyabb helyeken (mint nálunk) a szoknya minimális hossza is megvan szabva. Ha bizonytalan vagy, akkor írj e-mailt a HR-nek.
2022. jún. 14. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:

A 2. túl rövid szerintem.

Nálunk sincs dress code, de nem vennék fel olyat ami nem ér minimum térdig.

2022. jún. 14. 13:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, egyszerű a kérdés: El kell döntened, hogy megsülni nem akarsz, vagy hisztizni?

Ha megsülni, akkor felveszed a szoknyát szépen, ha hisztizni, akkor hosszú nadrágban mész.

A rövidnadrágot hagyjuk munkahelyre, főleg, ha ügyféllel is találkozol. Ahogy korábban is írták, egyáltalán nem kelt profi hatást.

Ha a szoknya már ennyire fujj, (De miért lenne?) akkor hosszú, vékony szövetnadrág.

2022. jún. 23. 08:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!