Nőként rövidnadrág elfogadható irodába?
Nincs külön dress code a cégemnél, de ez lesz az első nyaram itt és nem igazán tudom, hogy milyen ruhákban érdemes megjelenni hőségben. Heti 1-2 nap be kell járni majd az irodába és időnként ügyféllel is van találkozó. Amikor nagyon meleg van szerintetek ilyenek megengedettek?
Nem szeretem a szoknyát, azon kívül milyen lehetőségeim vannak? Jöhetnek még tippek. :)
A 2. túl rövid szerintem.
Nálunk sincs dress code, de nem vennék fel olyat ami nem ér minimum térdig.
Hát figyelj, egyszerű a kérdés: El kell döntened, hogy megsülni nem akarsz, vagy hisztizni?
Ha megsülni, akkor felveszed a szoknyát szépen, ha hisztizni, akkor hosszú nadrágban mész.
A rövidnadrágot hagyjuk munkahelyre, főleg, ha ügyféllel is találkozol. Ahogy korábban is írták, egyáltalán nem kelt profi hatást.
Ha a szoknya már ennyire fujj, (De miért lenne?) akkor hosszú, vékony szövetnadrág.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!