Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi idős volt a lànyotok...

Mennyi idős volt a lànyotok mikor először tangát vettetek neki?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 voltam, amikor anyum elkezdett tangát venni nekem.

Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy egész ruhám, aminek nagyon vékony volt az anyaga, és átlátszott a bugyim gumija a fenekemen keresztbe. És ezért direkt ahhoz a ruhához vettem magamnak egy tangát a zsebpénzemből. És amikor anyu látta, akkor csodálkozott, hogy miért vettem. Erre elmondtam neki, hogy engem zavar az, ha látszik a bugyi keresztben a fenekemen. Erre azt mondta, hogy szerinte a tanga rohadt kényelmetlen, szóval majd mondjam el, nekem kényelmes-e avagy sem. Na és kényelmes volt, és onnantól kezdve elkezdett nekem tangákat vásárolni. Egyszerű, pamut, kényelmes tangákat, semmi csipke meg frincfranc. Ennyi.

Röviden: én magam tangát akartam hordani, ő meg tiszteletben tartotta az igényemet.

2023. máj. 16. 09:22
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
12
2023. máj. 16. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 évesen kezdtem hordani. Anyám nem örült neki, a mai napig nem érti, hogy hogy lehet ezt hordani, meg van róla győződve, hogy iszonyú kényelmetlen, pedig én semmit nem érzek belőle, nem is érzem, hogy rajtam van.
2023. máj. 16. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszokat. Lànyom most lesz 12 éves szüi napjàra kérte vegyek neki. Nem korai még neki ezért kérdeztem.
2023. máj. 16. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
De, 12 évesen korai. Ráér még nagylánykodni.
2023. máj. 16. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
13-14 körül normális.
2023. máj. 16. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
15 éves voltam.Zavart,hogy átlátszott a bugyi varrás a feszűlősebb ruhákon ezért vettünk tangát.Anyukám akkor mondta,hogy szerinte nem lesz kényelmes,de próbáljam ki.Nekem nagyon bejött.Sokkal kényelmesebbnek tartom,mint a sima bugyit valamiért.Azóta is ezt a fazont preferálom.
2023. máj. 16. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
8
2023. máj. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!