Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz? Lúzernek...

Szerintetek gáz? Lúzernek nézitek az ilyet?

Figyelt kérdés

Elit iskolába járok ahol szinte csak gazdagok vannak.Én nem egy full gazdag családból származom.Normális életet élünk,nem luxusban.Az iskolában összebarátkoztam egy lánnyal,elmondtam neki hogy szoktam neten rendelni ruhákat és hogy nincs pénze a szüleimnek hogy megvegye folyton mindenből a legjobbat.Persze elmondta mindnekinek ezt rólam.Most én vagyok az iskola lúzere...

Szerintetek is gáz hogy a legtöbb cuccom netről van?

Azért ott vásárolok mert a kínai ruhákat nem tartom jó minőségűnek,neten pedig megkapom olcsón a márkás ruhákat.

17/L

2010. okt. 10. 13:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nah akk ide is leírom. Nálunk nincs elit intézmény.

Amerikában a Harward se az csak híres. A 2 között elég nagy a szakadék.

Attól h a sok pénzes odajár az annyiban jó h X elmondja Y-nak h az apja mennyit keres az anyja hol kefél épp. ennyi.

18/F

2010. okt. 10. 13:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is :)
2010. okt. 10. 13:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Jah és igen. az otthoni magánügyeket nem kell kivágni senki elé még 2év után se. mert örökké lesz mivel fenyegetőznie a másiknak ha összekapnátok.
2010. okt. 10. 13:52
 4/18 A kérdező kommentje:

Elnézést nem úgy értettem az elit iskolát.

Úgy értem hogy lány iskola ahova a gazdag szülők gyerekei járnak.Gimi féleség.Az elitet úgy értettem hogy GAZDAG iskola.Elnézést...

2010. okt. 10. 13:53
 5/18 A kérdező kommentje:

Bocs hogy megbíztam valakiben...

És köszi hogy a kérdésemre válaszoltál..

2010. okt. 10. 13:55
 6/18 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem nem gáz...

A netről rendelés igen csak luxus dolog nem tudom ezen mit "izélnek"...

Szóval ők itt vásárolnak Magyarországon márkás cuccokat....jó nagy hülyék!!!

Jó és én pl Írországból és usából vannak cuccaim amiket kaptam az egyik rokonomtól mert ugye én még nem voltam egyik helyen sem...Ő vette nekem...!

Márkás dolgok!

Annyira hogy pl van olyan kabát ami átváltva 85.000 ér....!!

És pl sztem ez luxus....és persze megfizethetetlen amiket vett....

És az én sulimba is járnak elit emeberk akik azt hiszik hogy a kínais ruha nagyon elit!!

Hát akkor csak ennyit mondok zárásul amit a tesóm mondott legutóbb egy cipőről:Egy magyar gyártmány(pl. Tisza cipő) ha 5000-el több adok érte akkor is többet ér mint bármelyik több száz ezres cipő legyen az olasz vagy akár milyen egyedi tervezésű!!!

Szóval nem gáz és nem vagy lúzer a netes cuccoktól:)!!!

2010. okt. 10. 13:57
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Ha vmit kérdeznek msn-en v élőben és úgyérzed h olyan jellegű amivel hencegnének inkább hazudj. minthogy megint égjen a fejed.
2010. okt. 10. 13:57
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz (de én nem vagyok sznob), de azok szerint a nyomik szerint biztos ciki.
2010. okt. 10. 14:24
 9/18 anonim ***** válasza:
én is egy csomó ruhámat veszem a vaterán, nekem a barátaim állandóan vinnyognak, hogy már megint milyen jó cuccot tudtam magamnak venni, és pontosan tudják, hogy a vateráról van. Azok, akikkel te jársz egy suliba, borzasztó sznobok, és utálom az ilyen embereket. Szerintem tök jó a hozzáállásod, bírom az ilyen embereket, a többit meg szard le.
2010. okt. 10. 14:34
 10/18 anonim ***** válasza:

utálom a sznobokat :@

nagyképüek és lenézik azokat akiknek kevesebb pénzük van de mégis jó cuccokba járnak. Szoval beképzelt sz*rok -.-"

Vatera am meg jó (Y) : D

2010. okt. 10. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!