Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tekintetitek lúzernek azt a 20 évnél idősebb srácot, akinek még nem volt barátnője?
Gondolom nem gondoltok rá potenciális jelöltként, ha megtudjátok, hogy nem volt senkije. Függetlenül attól, hogy mennyire jön be belsőleg vagy külsőleg.
Csak azért kérdezem, hogy tudjam, van-e még esélyem egyáltalán a nőknél.
senki se vezet statisztikát erről. ha nekem valaki tetszik, de közli, h nem volt még barátnője, nem fogom emiatt otthagyni.
de ez én vagyok. hm.
Persze, hogy van esélyed a nőknél!!! Ne legyél lökött, vannak (vagyunk) olyanok, akiknek nem az a lényeg, hogy már túl legyen a pasi x barátnőn, és legyen egy csomó tapasztalata. Megvan annak a hangulata, ha együtt kell felfedezni a dolgokat, vagy pedig esetleg "megtanítani" a srácnak. :)
Azon viszont megéri gondolkodnod, hogy miért nem volt még barátnőd... Úgy értve, hogy csak így jött ki a lépés, vagy nincs elég önbizalmad, vagy túl nagyok az elvárásaid stb.
" Függetlenül attól, hogy mennyire jön be belsőleg vagy külsőleg. "
Nekem épp ettől függ, nem pedig attól hogy volt vagy nem volt barátnője :)
Ha megengedsz egy észrevételt, nekem nem hangzott túl jól ez az eleve negatív megközelítés. ("Gondolom nem...", "...van-e még esélyem...") Te most nagyon magad alatt lehetsz. Na ez az, amire nem vágynak sokan.
Aki önmaga boldog és sikeres, az minek venne a nyakába egy ilyen koloncot? Aki meg nem, az persze, hogy olyat keres, akinek Ő maga a nyakába akaszkodhat. Te szívesebben lennél egy búskomor, unalmas, negatív ember társaságában, ha szabadon választhatsz?
24 éves volt a barátom mikor összejöttünk, addig nem volt senkije. Pont ez hívta fel a figyelmem rá, mert ez fura manapság. De ha úgy nézem ez inkább előny mint hátrány.
Persze ahogy előttem is írták, te nagyon negatívnak tűnsz, ez nem jön be senkinek, ezzel sikeresen elriaszthatsz bárkit. Ha nem hiszel magadban akkor mások sem fognak hinni benned.
Szia!
Én is 20évnél idősebb vagyok és nekem se volt még barátnőm, így tapasztalatot nem tudok írni:D De már dolgozom az ügyön és, ha úgy alakul a dolog én biztos elmondom, fő az őszinteség.
Nem vagyok negatív kisugárzású az biztos.
Hazudni? Már a kapcsolat elején? Akkor mi értelme az egésznek? Kikerülni meg úgysem lehet a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!