Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tekintetitek lúzernek azt a 20 évnél idősebb srácot, akinek még nem volt barátnője?
Gondolom nem gondoltok rá potenciális jelöltként, ha megtudjátok, hogy nem volt senkije. Függetlenül attól, hogy mennyire jön be belsőleg vagy külsőleg.
Csak azért kérdezem, hogy tudjam, van-e még esélyem egyáltalán a nőknél.
Hülyeség hazudni. Az első csóknál úgy is rájön hogy ez az első. Nekem is rájött volna ha nem mondom meg hogy ő az első.
17/F
Kedves Skac!
Szerintem nem gáz. Bármi miatt lehet.
1. nagyon válogatós vagy (ami nem baj)
2. még nem akadtál össze olyan csajjal, akivel egy húron pendültetek volna.
Mindenesetre vedd észre azokat a lányokat, aki szintúgy olyan problémákkal küzdenek, mint Te, ne akarj rögtön beleugrani az élet közepébe, és akkor minden bizonnyal sikerrel jársz :)
(20 éves vagyok, 18 évesen volt legelőször barátom!!!)
Miért ne lenne esélyed? Ne legyél pesszimista.
Hasonló gondokkal küszködök csak nőként, de úgy vagyok ezzel kapcsolatban, hogy remélem hogy ha rám talál az igazi, akkor legalább jobban tud értékelni.
27F vagyok, véletlenül pont most emeltem ki ebbe a kategóriába hasonló kérdést. :D
Amúgy itt van a lap tetején az én esetem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem nem vagy lúzer.Az én vőlegényem 21 éves volt amikor összejöttünk. Róla azt kell tudni hogy aranyos kedves és pocakos.És előttem nem volt senkije.(nekem volt-egyidősek vagyunk) Nekem a személyisége tetszett meg nem az ahogyan kinéz.Ma már (4 év után) megkérte a kezem,esküvőre készülünk.Nem fogyott,de a szerelemtől szépnek látom már nem csak belsőleg hanem külsőleg is.Nekem nincs még egy ilyen helyes férfi. Úgyhogy ebből a példából kiindulva szerintem nem kell aggódnod.Egyszer mindenki megtalálja a "másik felét"
De nekem is lenne egy kérdésem: Én pont attól tartok,mivel nem volt senkije rajtam kívül nem akarhat e mást "kipróbálni" később????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!