Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért állnak így rajtam a felsők?

Miért állnak így rajtam a felsők?

Figyelt kérdés

A nem kivágott, tehát hagyományos szabású pólók/felsők miért ugranak fel a nyakamba, ha felemelem a karjaim?

A laza, orversized pólók és a szűkebb fazonúak egyaránt.

A méret pedig jó, de ha a karjaim felemelem, akkor felugrik a póló anyaga a melleimen és ott is marad, úgy kell leráncigálnom.

Akkor most erre az a megoldás, hogy mindig csak kivágott felsőket hordhatok?De az meg nem illik minden alkalomhoz.

Akinek van/volt már hasonló gondja, legyen szíves valami használható tippet adni ez ellen.

2023. máj. 7. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy számmal nagyobb lenne a megfelelö méret
2023. máj. 7. 18:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy elvileg ez a méretem.Ezt abból gondolom, hogy a vállán a varrás a vállamnál van, a derekamnál jó, sőt még nagy is lehet a felső, viszont a mell résznél meg ez van.

Ha nagyobbat veszek, ott a váll varrás a vállamnál lejjebb esik, a derekamra meg túl nagy.

A kivágott felsőkkel, meg az ilyen nyúlós anyagúakkal nincs ilyen gond, de mint mondtam, azt nem lehet mindenhová felvenni.

A hagyományos szabásúakkal meg a csónak nyakúakkal van ez.

2023. máj. 7. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nagy melled van azért. Ott megakad kissé mikor vissza kellene csúsznia.
2023. máj. 7. 19:10
 4/4 hosszúhajú ***** válasza:
100%
Valamennyire minden nőnek ez van de a mell mérete befolyásolja.
2023. máj. 8. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!