Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ugye turkálókban is lehet jó...

Ugye turkálókban is lehet jó cuccokra találni?

Figyelt kérdés

úgy értem h nem vagyok az z istenien gazdag lány de azért szeretnék ha jó cuccaim lennének de olcsón.

14/L

2010. okt. 9. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ami az Alexandra könyvesboltnál van a belvárosban:)

Sokszor találtam már jó cuccokat.

2010. okt. 10. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
én a fórumban a H&M-ben 2 hete vettem egy felsőt, amit már hónapok óta kutattam :D:D
2010. okt. 10. 20:01
 13/19 anonim ***** válasza:
nem értem miért baj az ha valaki nem szereti mások levetett cuccait hordani. az hogy x ember felpróbálja előtted pár percre meg nem ugyanaz, mint hogy hónapokig/évekig hordja, beleizzad, leeszi, meg kitudja..
2010. okt. 10. 23:47
 14/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:)

hátigen..ako írta hogy másnak a szedett vetett ruháit nincs gusztusa hordani annak gratulálok:D:Dde valami pláza cica keverék lehetsz akkor:D:Dha nem ismered azt a szót h kimosom akkor biztos hogy azvagy:D

menyjél divatolni..

hátigen a barátnőimnek si sok jó cucc van onnan ezért is akarok menni,konkrétan az lett volna a kérdésem h melyk a legjobb turi de már látom h írják: az angol használt:)

kínaikban utálok vásárolni!

2010. okt. 11. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:25

köszi :D

és amúgy persze, egy fél év/éven át hordott pólóimat amit agyonhasználok fogok tuti bedobni egy turiba, amit más nyúzottan hord. kérlek, nagyon sok új dolog van ott. de hát nem baj, több marad nekünk :D

2010. okt. 11. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:

tegnap 23:47

Nem azzal van a baj, hogy nem szeretnek használt ruhát hordani, hanem a hangnemmel, írásmóddal...Na meg a tudatlansággal.

2010. okt. 11. 16:18
 17/19 anonim ***** válasza:
jó hát az egy másik dolog, egy turkálóból öltözködő ugyanúgy lehet bunkó tajparaszt, mint ahogy az olyan is lehet rendes ember aki csak plázákban vásárol.
2010. okt. 11. 17:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem így értettem, hanem ahogy az ilyen kérdésre némelyik ember elég bunkó módon válaszol.

Szinte lehord minket a sárga földög, hogy Mi milyen gusztustalan, használt dolgokat hordunk, undorító!

Közben erről szó sincs!

Na erre értettem, hogy bunkó és tudatlan...

2010. okt. 11. 19:36
 19/19 anonim ***** válasza:
*földig
2010. okt. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!