Ugye turkálókban is lehet jó cuccokra találni?
úgy értem h nem vagyok az z istenien gazdag lány de azért szeretnék ha jó cuccaim lennének de olcsón.
14/L
Ami az Alexandra könyvesboltnál van a belvárosban:)
Sokszor találtam már jó cuccokat.
köszönöm a válaszokat.:)
hátigen..ako írta hogy másnak a szedett vetett ruháit nincs gusztusa hordani annak gratulálok:D:Dde valami pláza cica keverék lehetsz akkor:D:Dha nem ismered azt a szót h kimosom akkor biztos hogy azvagy:D
menyjél divatolni..
hátigen a barátnőimnek si sok jó cucc van onnan ezért is akarok menni,konkrétan az lett volna a kérdésem h melyk a legjobb turi de már látom h írják: az angol használt:)
kínaikban utálok vásárolni!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:25
köszi :D
és amúgy persze, egy fél év/éven át hordott pólóimat amit agyonhasználok fogok tuti bedobni egy turiba, amit más nyúzottan hord. kérlek, nagyon sok új dolog van ott. de hát nem baj, több marad nekünk :D
tegnap 23:47
Nem azzal van a baj, hogy nem szeretnek használt ruhát hordani, hanem a hangnemmel, írásmóddal...Na meg a tudatlansággal.
Nem így értettem, hanem ahogy az ilyen kérdésre némelyik ember elég bunkó módon válaszol.
Szinte lehord minket a sárga földög, hogy Mi milyen gusztustalan, használt dolgokat hordunk, undorító!
Közben erről szó sincs!
Na erre értettem, hogy bunkó és tudatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!