Ugye turkálókban is lehet jó cuccokra találni?
úgy értem h nem vagyok az z istenien gazdag lány de azért szeretnék ha jó cuccaim lennének de olcsón.
14/L
hát ha van gusztusod más levetett szarját hordani hajrá :S
plusz akk már inkább kínai, vagy piaci ruha
hát, én nem szoktam ott vásárolni, egy turis cuccom nincs, de vannak otársaim akik szoktak, és tényleg vannak jó cuccaik. múltkor egyik otársam 200 Ft-ért vett meg egy tök jó felsőt :)
az utolsónak meg üzenem, hogy egy büdös paraszt! attól, hogy te a gucciból öltözködsz, még nem kéne lenézni másokat!
és nehogy azt hidd, hogy a kínai jobb, mintha turkálóból vennéd meg a ruhákat. eláruolom neked, hogy amit mi kínaiban megveszünk és több hónapig hordunk, azt Kínában az emberek 1x 2x felveszik és eldobják, filléres cucc. ennyi
Például a Fórumban egy rohadt nadrágot, felsőt nem találtam. Bementünk a szokásos turinkba és voilá! Lett egy f@sza farmerom 700 Ft-ért;)
24/L
Naná! :D Nekem CSAK turis meg TeszVesz.hu-s (Nézz körül, megéri!!!) cuccaim vannak! És mivel én amolyan goth és metálos keverék vagyok, azok a göncök, amik nekem tetszenek, marha drágák boltokban, de turikban párszáz forintért olyat kapok, hogy megszólal! Ja, és annak aki azt írta, hogy "ha van gusztusod mások levetett sz@rjait hordani" vagy valami hasonló, az vegye csak meg márkaboltban újonnan azt a "márkás" farmert 20 000-ért, amit Kínából hoztak, és az egyik haverom vasalja rá a márkajelzéseket! xD
Turiban bőven lehet kapni olyan cuccokat is, ami még címkés, és soha senki nem hordta...
21:59-es!
A New Yorkerben, a Jeans Clubban, az Andrássy úton vagy a f*sz tudja hol vásrolsz, szerinted hány ezren próbálták fel előtted ugyanazt a ruhát?!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:15
Fórum.. tehát debreceni vagy?:D melyik turiba jársz?(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!