A turkálókban lévő ruhákat honnan hozzák?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Anglia vagy német vagy olasz stb...
De veszik ezeket a ruhákat? Adomány? vagy eladott?
Kíváncsi vagyok...
2011. ápr. 26. 21:38
1/5 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a legtöbb adomány, de pénzért veszik át nagy bálákban. Nagyon felkapottak lettek ezek a turkálók, de azért nem árt tudni, hogy volt bála, ami között döglött patkányok voltak például...
2/5 A kérdező kommentje:
jesszusom....
És annak van esélye, hogy ezek már meghalt emberek levetett- család által átadott- ruhái ( voltak ) ?
2011. ápr. 26. 21:45
3/5 anonim válasza:
Akár még azt is el tudom képzelni. Ma már minden eladó, mindenből pénzt csinálnak.
4/5 anonim válasza:
Nyugaton több szervezet is van, akik szórólapokat raknak a postaládálba (engedéllyel), és meghatározott napokra kérik, hogy a lakók tegyék ki becsomagolva a jó állapotú használt ruhákat. (Hasonló kicsit, mint MO-on a lomtalanitás)
Ezeket utána a meghatározott napon összegyüjtik, szétválogatják, tisztitják és fertötlenitik, majd eladják a terjesztöknek, akik eljuttatják többek közt MO-ra is.
5/5 anonim válasza:
Külföldön élek, tőlünk is szoktak ruhákat gyűjteni, jótékonykodás céljából. Rákérdeztem, hová küldik, mondta Magyarországot is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!