Pesten miért jár sok fiatal férfi télen rövid
nadrágban?
Figyelt kérdés
Ma reggel is láttam párat rövid nadrág+vastag dzseki kombóban, de télen is gyakran előfordult. Február+március környékén meg 5-10 fokban lassan minden második srác rövid nadrágban van.
Meg lyukas nadrágban jár mindenki. Abban legalább annyira lehet reumát kapni, amit 40 éves korában fog előjönni, mintha rövid nadrágban járna.
2023. ápr. 29. 11:21
12/13 anonim válasza:
Nem láttam pedig itt élek.Viszont láttam télikabátban egy csomó embert,mikor jó meleg volt.Azt hittem én vagyok sütemény,de nem.23 fok volt,Csepegett a homlokomról az izzadsag egyszál hosszú pólóingben.Ezek meg ott alltak pufikabátban...
Csak azt nem tudom, hogy akkor télen a minuszban mi a xart hordanak?Mondjuk nem is volt tél!De ha lenne?
2023. ápr. 29. 13:57
13/13 anonim válasza:
Azért mert mindenki abban jár amiben szeretne, nincs különösebb oka, aki megszólja a másikat emiatt, az bunkó. Engem sokan megszólnak az öltözködésem miatt, de mindig nagyon néznek amikor szembesülnek a válaszommal élőben "Hallgass fér**" Elnézést a trágár csillagozott szövegért, de az őszinteségnek nem állhatja útját a öltözködés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.