Egy fiatal srác felvehet strandra fecskét?
Ki mit gondol, ha meglát egy fecskét viselő faszit a strandon? Mostanában főként nyíltan meleg srácokon látni, és ezért lehet ferdeszemmel néznének rám is, ha nem a barátnőmmel megyek strandra. Uszodában nem kérdés nyilván, de pl. Balaton parton?! 28F
Arra, hogy többet mutat meg, hát férfi vagyok, szerintem mindenki tudja, hogy mi van a lábam között😂
A korotokat is megírnátok, köszi!
Elvileg semmi nem tiltja, de szerintem elég hülyén néz ki, egyáltalán nem férfias, ellenben eléggé magamutogató, szerintem taszító.
AZ meg, hogy "többet mutat meg" - ezzel a logikával akár meztelen is lehetnél. Az egyes alkatrészeid formája meg méretei csak a partneredre.
A strandokon meg nem csak felnött férfiak-nök vannak, a gyerekeknek meg nem feltétlen kell az anatómiádat részletesen mutogatni.
Azért, az h fecske van rajtam meg h meztelen vagyok két külön dolog, a gyerekeket meg szerintem hidegen hagyja ez😅😅😅 Pont ők is fecskét hordanak általában kiskorukban. Vmint, ha úszni járnak akkor meg végképp😅😅
Mit értesz az alatt, hogy nem férfias?
Akár verebet is 😀
A vízilabdásoknak jól áll, de láttam már olyat is, akin elég béna.
7# vannak olyan helyek? Ilyenről még nem hallotam, ellenben arról igen hogy pl. uszodába nem lehet shortban úszni.
Kérdező# felvehetsz, semmi nem tiltja, próbáld ki egyszer azt meglátod hogy legközelebb is akarod-e, nem feszélyez stb...
Én simán hordok alsóneműben fecskét, de strandra személy szerint ilyen úszót nem vennék fel, én szégyenlősebb vagyok.
24f
Nyugodtan hordhat
Láttam már balaton parton is fiatal srácokat fecskébe
Ezt a sok amerikát majmoló zsákokat hordó fiatalt nem kell komolyan venni
Emlékszem anno 10 éve simán letuaoltunk tesi után és senkinse szégyenlősködött
Ma meg a fiatalok az uszodában gatyában tusolnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!