Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miből mennyid van?

Miből mennyid van?

Figyelt kérdés
Kezdem én, rengeteg ruhám van de hosszú idő óta gyűlik. 3farmer, 7leggings, 10melegítő, 26crop top, 5poló, 2bőrdzseki, 3átmeneti dzseki, 2melegebb kabát, 1bőr naci, 6szoknya, 7egyberuha, 16pulcsi, 4edzőcipő, 3papucs, 5hosszú ujjú, 1mellény, 2alkalmi cipő
ma 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ez rengeteg? 😳

Csak a 10 melegítőt nem értem, a többi szerintem egyáltalán nem sok.

ma 17:25
 2/4 Metionin ***** válasza:
77%
Rengeteg de több, mint 10 éves a fele. A tied se sok csak nekem az elosztása fura, hogy sima póló 5 de 26 crop top. De ha ezt így kihasználod, akkor egészségedre. Nekem vagy 30 pólóm van de 2 db haspólóm. Ki mit hord gyakran.
ma 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez 105 db, fele felesleges, ami kb fél millió Ft.
ma 19:06
 4/4 Sanyi2025 ***** válasza:

Igyekszem minimalista lenni. Ami miatt több van, hogy a kinyúlt, szakadt... stb. ruhákat se dobom ki, itthonra jók. Amit hordok:

- egy-egy pár elegáns cipő meleg és hideg időre

- 6 pár zokni ugyanolyan színben, hogy ha kettő kilyukad, párosítani lehessen még őket

- egy világos és egy sötét nadrág

- egy melegítő

- 6 alsónadrág

- 4 ing (különböző színben)

- 2 pólóing (világos és sötét)

- egy-egy sapka, sál, kesztyű

- egy zakó (ebből lehetne még több)

- egy téli kabát

ma 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!