Egy fiatal srác felvehet strandra fecskét?
Ki mit gondol, ha meglát egy fecskét viselő faszit a strandon? Mostanában főként nyíltan meleg srácokon látni, és ezért lehet ferdeszemmel néznének rám is, ha nem a barátnőmmel megyek strandra. Uszodában nem kérdés nyilván, de pl. Balaton parton?! 28F
Arra, hogy többet mutat meg, hát férfi vagyok, szerintem mindenki tudja, hogy mi van a lábam között😂
A korotokat is megírnátok, köszi!
Mégis miben mennél vízbe??
Ez kifejezetten oda való.
F.
7!
“Olyan” helyekre gondolom azokat a nőket sem engedik be, akik falatka fürdőben vannak.
Ahogy gondolod... és amiben jól érzed magad, azt vedd fel!
Én személy szerint még ha fizetnének érte, sem venném fel, azt a farokmutogató fecskés bugyi fazonút!
"Bírom", mikor valaki szándékosan eltúlozva a dolgokat ál-naívan csakis a végletekben gondolkozik: Tehát ha nem a bugyi fazon, akkor az csakis a vádliig érő bő gatya lehet...
Rendszeresen úszom évek óta. Oda sem a fecskéset veszem fel, hanem combközépig érő tapadósat. A legkisebb mértékben sem korlátoz az úszásban, mozgásban. Senki nem szólt még, hogy nem szabad ilyenben úszni. Gondolm ők sincsenek kitiltva a medencéből: [link]
Az enyém is ilyesmi, csak rövidebb.
Strandra inkább a lazább, vékony anyagú comb felső harmadáig érőket szeretem. A bajom nekem is, hogy a legtöbb, amit árulnak ennél hosszabb általában. Azt én sem értem, hogy a combot miért kell eldugni.
Sportolok, nem hájas a lábam, meg nem is visszeres, vagy ilyesmi... Az ilyesmi fazonúakat szeretem: [link] Ebben nem domborodik túlságosan semmi. Jó benne mozogni. A combom is le tud barnulni. Ha pl a strand és a szállás között kicsit többet kell a településen gyalogolni, akkor felveszek hozzá egy pólót és rövidnadrágnak is elmegy. Egy "bugyiban" a városban flangálni kicsit kellemetlen érzés lenne nekem. Ebben viszont nem gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!