Jól látom, hogy egyre több az Adidas Superstar az utcákon? Most megint ennyire népszerű lesz ez a cipő?
Figyelt kérdés
febr. 28. 20:36
1/4 anonim 

válasza:

Sosem volt népszerűtlen. Nyilván van, akinek nem tetszik. Ezzel nincs is baj. Az egyik all time klasszikus cipő ettől függetlenül.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem nagyon bejönnek, de pont azt veszem észre, hogy mintha kevesebb lenne. Mindig mindenkin csak az airforce van évszaktól függetlenül.
Ennek ellenére nagyon ritkàn lehet kapni a sima fehér superstart és marha drága. Ezért vettem helyette egy Nike Blazer low-t
3/4 anonim 

válasza:

Még a Blazer is marha drága, én olyat szeretnék, egy '77-est, mert sose voltak menci cipőim. Sajnos igazságtalanság, hogy mindegyik "menő cipő" marha drága és ez így nem helyes, hogy a kereskedők az egekbe rúgják az árakat, pedig ezek alapvető szükségcikkek - a lábbelik.
4/4 anonim 

válasza:

3-asnak üzenem hogy érdemes az aboutyout figyelni, idorol idore akciozzak, tavaly volt hogy -75% volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!