Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 18-24 év közöttiek milyen...

18-24 év közöttiek milyen márkájú pólót hordtok, aminek vállalható stílusa van?

Figyelt kérdés

Férfiként kérdezem, hogy stílusát, színét, megjelenését tekintve mely márkákat hordjátok leginkább?

Nem igazán találok egyszerűbb, visszafogodtabb, csak egy egyszerűbb mintát vagy logót tartalmazó pólót, vállalható színnel és árral.

2023. febr. 16. 01:14
 1/4 anonim válasza:
100%

Mi a vállalható ár és hogyan kalkulálod? Heti 5 napos állómunkámhoz kötelező a fekete zokni. Kb 4-5 havonta vettem egy 10-es csomagot a H&M-ben mert addig bírták. Aztán vettem 4 pár Tommy Hilfigert, több mint 2 évig jó volt. Ugyan az elején többe került, de összességében egy jobb minőségű zoknit hordtam olcsóbban.

Most ugyanezt próbálom a pólóknál, de korábban Pull&Bearből vagy H&M-ből vettem, általában egyszerű, egszínű ruhákat. Nem hordom őket régóta, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, de ha ezek is annyival tovább bírják, mint a zoknik, akkor tulajdonképpen tényleg olcsóbb a minőségit venni.

De nehéz megmondani, hogy valami a márka vagy a minőség miatt drága, az tény.

2023. febr. 16. 02:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sima egyszínűt, márka nem számít amíg jó a minősége, van 5 ezer forintos H&M-es, 2 ezer forintos C&A-om is, meg olyan is amit az About Youról rendeltem 10k-ért
2023. febr. 16. 07:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Hűha...bocsi, de nem tudom ide beírni azt a 6 kínai írásjelet. Na abból szokta.

Ha kicsivel jobb kell MALFINI.

De inkább inges vagyok.

2023. febr. 16. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is inkább inget szoktam. Nyáron rövid ujjú inget.

Pólóból csakis felirat vagy logó nélküli egyszínűt hordok.

2023. febr. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!