Nagyon fiús lenne ez az ing egy nőnek, vagy vállalható?
Nem fiús, inkább gyerekes kicsit, olyan érettségizős hatása van.
Ha állásinterjúra, munkába kell, ne ezt vedd, mert szerintem nem igazán vesznek majd komolyan.
Ahol emiatt "nem vesznek komolyan", ott amúgy se érdemes dolgozni, toxikusan sznob munkahely lehet.
Semmi gond ezzel a felsővel, nyilván nem a legcsinibb-legcsajosabb-legnőiesebb darab, de ez nem értem miért lenne probléma, nem mindenkinek az a célja hogy "csajszisan"(?) nézzen ki.
A 4-nek igaza van, ettől valóban nem vesznek komolyan sehol.
És még a kék osztrigában is leszólítanának.
6!
Hát képzeld el, a fiúknál sem mindenkinél az a cél, hogy férfias legyen, mert az nem minden esetben kényelmes, de! Ha ezt valaki meg meri próbálni, az így jár:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Kisfiúk-kislányok, karonfogva egymást lebúzázzák.
Tehát, ezzel a nagy magyarázattal amit te is itt leírtál, nagyon kell vigyázni, mert a kérdezőt itt is melegnek fogják nézni ebben a szerelésben..
"Hát képzeld el, a fiúknál sem mindenkinél az a cél, hogy férfias legyen"
És? Joguk van hozzá.
Nem igazán értem hogy miért nekem címezted ezt az írást, felőlem mindenki azt hord amiben jól érzi magát, senkinek nem törvényi kötelessége a másik nem kedvéért öltözködni így vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!