Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 2-3 órás fesztivál néző...

2-3 órás fesztivál néző programra 14 vagy később kevesebb fokban vastag kabátban vállalható lemenni?

Figyelt kérdés
Mai napon amikor kint jártam az utcán, meg lehetett fagyni. Most ugyan elállt az eső, de hideg van. Ha nem fog esni, és lemegyek, szívem szerint [link] az ilyesmi kabátom venném fel. 19/l

2022. máj. 28. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebben meg fogsz sülni
2022. máj. 28. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túl meleg. Még ha estig maradsz, amikor lehűl a levegő, akkor is elég egy átmeneti kabát.
2022. máj. 28. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Túl meleg. A téli 14 fok és nyári 14 fok között jócskán van különbség. Az utóbbiban elég egy kardigán, pulcsi, blézer. Ez túl sok lesz.
2022. máj. 28. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, rajtam rövidnadrág és egy haspóló volt tegnap, este 10-kor volt hűvösebb már, 11 fok. Akkor volt már kicsit hűvös nekem.
2022. máj. 29. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!