Megnézitek, hogy milyen órája van egy fiatal férfinek?
Férfiak-nők válaszaira egyaránt kíváncsi vagyok. Régebben sokat számított valakinek az anyagi megítélésekor a karóra az autó mellett, manapság azonban már mintha csak a telefon, esetleg cipő maradt ebből.
Vagy van még aki az óra alapján gondol valamit?
Imádom amikor valaki köpködi a minőségi órákat, és azok viselőjét, miközben kocsira, telefonra, sportcipőre, utazásra meg vagyonokat költ.
Ezek azok, akik bejönnek állásinterjúra farmerben meg pólóban, és aztán csodálkoznak, hogy nem hívjuk őket 2. fordulóra.
Én a mai napig csodálkozom azon, hogy az újaknak muszáj öltözködési tanácsadást csinálnunk, mert sokan nem értik meg, hogy nem jöhetnek be rövid szoknyában, rövidnadrágban, tetoválást mutogatva, zöld hajjal, ...
Igen, megnézem. Sokat elárul valakiről az órája. Az én számomra az a szimpatikus, ha valakin minőségi, de nem túl drága óra van. Ezt a benyomást kelti nálam: Jól használja fel az illető a pénzét, nem szórja, minőséget vesz és időt fordított a kiválasztásra. Nem akar többnek látszani mint ami/aki. Fontos számára az idő, felelős ember.
Az okosóra pl számomra az igénytelenséget, a műanyag világot és a divat majmolását jelenti. Nem fontos a viselője számára a környezet, gyenge jellem, gyorsan beadja a derekát a legújabb divathullámnak, biztosan nem tudnék vele nyugodt beszélgetést folytatni, mert állandóan "online" van, nem akar és nem tud a jelenben élni.
Másik véglet a több milliós óra, leginkább a Rolex, amit tök felesleges viselni. Befektetésnek még megértem, ha egy széfben pihen, de viselni... Az sem vehető a realitások talaján mozgó embernek, aki egy lakás árát viseli a kezén. Mind közül ez a legviccesebb...És pont Rolex... amikor vagy 40 más, minőségi óragyártó közül is választhatott volna...
"Ezek azok, akik bejönnek állásinterjúra farmerben meg pólóban, és aztán csodálkoznak, hogy nem hívjuk őket 2. fordulóra."
Akkor nálatok az 1930-as évek gengszterei nagy eséllyel indulnának, kifogástalan öltönyök, olajozott, belőtt frizurák, bőrtalpú cipők....
#36 "Az okosóra pl számomra az igénytelenséget, a műanyag világot és a divat majmolását jelenti. Nem fontos a viselője számára a környezet, gyenge jellem, gyorsan beadja a derekát a legújabb divathullámnak, biztosan nem tudnék vele nyugodt beszélgetést folytatni, mert állandóan "online" van, nem akar és nem tud a jelenben élni."
olvasom, és csak nézek. egy újabb hülye. fogalmad nincs az okosórákról, de k.rva okosnak gondolod magad, közben a van akváriumod bölcsesség szintjén létezel
@ 38
A személyeskedés egy vitában tökéletesen mutatja a személyeskedő fél retorikai és érvelési hiányosságait.
Amúgy köszi a véleményed, jellemed eme megvillantása tökéletesen igazolja az általam korábban leírtakat.
#39 fenntartom amit írtam
Kinyilatkoztatás az nem vita, ott minek érvelni
Szived joga ezt gondolni, de ettől még ez akvárium szint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!