Hol vesztek zoknit, amiben nem lesz szagos a láb?
Ahol találok. Sokszor H&M. Nem 100% pamut általában. Lábam pedig nem szokott büdös lenni még nyáron 40°C-ban zárt cipőben sem. Most ha közvetlen megszagolom, lehet van minimális, de nem érezhető...
Tiniként egyébként volt gondom vele (kb általános iskola vége fele kezdődött, pár évig tartott), azóta megszűnt. Nem tudom mi okozhatta, de igazából semmi nem változott (amiről tudnék). Reggel felhúzom, este meg megy a szennyesbe.
Ha van valami gomba vagy bármi a lábadon, akkor kezeltesd. Ha büdös már alapvetően a cipőd, akkor mosd ki/próbálkozz sprayvel vagy vegyél újat. Ha ennek ellenére is, lehet érdemes lenne ezügyben valamiféle szakemberhez fordulni. Nem hiszem, hogy a zokni az oka úgy hogy felteszem próbálkoztál már többel.
Ugyan nem szokott büdös lenni a lábam, de kb 1 éve rászoktam, hogy néha befújom DM-ben kapható saját márkás sprayvel, amikor eszembe jut. Próbáld ki, hátha segít, nem drága. Rég vettem és mindig azt használom, akkor még talán 600 Ft körül volt. De előtte a cipővel, ha már büdös kéne kezdeni valamit, mert könnyebb megelőzni a szagot, mint a meglévőt valahogy szagtalanítani. Esetleg még beáztathatod ecetes vízbe is a lábad pár napig néha-néha. Jobbat nem tudok "házilag" tanácsolni :/
Hintőport anno én próbáltam tiniként, akkor ha megizzadt a lábam, még rosszabb volt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!