Tini lányok, ti nyáron vesztek fel zoknit? Ha igen, milyen hosszúságút, normált vagy csak titok zoknit? És általában milyen színekben?
Figyelt kérdés
2022. aug. 7. 13:15
2/14 anonim válasza:
Férfi vagyok! Felfordul a gyomrom ha valakin titokzoknit látok!
3/14 anonim válasza:
Nem mert szandál mellé hülyén nez ki. Ha arra esküszöl hogy nem hordasz szandált (kb az összes barátnőm ilyen) akkor a bakancsba conversebe stb vegyél olyan zoknit ami nem látszik ki belőle. Egyébként otthon ha hideg a padló én akkor szoktam felvenni egyet hogy ne fázzak fel és általában bármilyen színűt.
4/14 anonim válasza:
A titokzokni az öltözködés legalja!
5/14 anonim válasza:
Nem szoktam zoknit hordani nyáron, de ha például olyan helyre megyek ahova cipő kell és nem szandál, akkor bokazoknit veszek fel. Legtöbbször fehéret vagy halvány rózsaszínt, esetleg szürkét. Nem szeretem a titokzoknit.
7/14 anonim válasza:
Titok zokni, boka zokni hányingerem van tőlük....
8/14 anonim válasza:
Nem. Én ilyen melegben nem hordok zoknit meg zárt cipőt. Ha lehűl az idő és mégis az van rajtam, akkor bokazoknif veszek fel. Legtöbbször ilyenkor a fehér conversemet veszem fel, az alá fehér zoknit veszek.
10/14 anonim válasza:
nem szeretem a zoknit, sajnos bütykös a lábam és igy már attól is fáj ha a feszes titokzoknit felhuzom:( főleg flip-flopban járok a nyáron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!