Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tini lányok, ti nyáron vesztek...

Tini lányok, ti nyáron vesztek fel zoknit? Ha igen, milyen hosszúságút, normált vagy csak titok zoknit? És általában milyen színekben?

Figyelt kérdés

2022. aug. 7. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem hordok zoknit
2022. aug. 13. 01:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyáron nem veszek zoknit
2022. aug. 24. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem meg attól fordul fel a gyomrom ha meglátok valakit az utcán papucsban vagy szandálban, de az otthoni mezitlábaskodástól is kiver a víz... pedig nem is hívnak Al Bundynak, de kajakra fóbiám van ezektől... Ezért költöztem el egy időre Norvégiába (komolyan), mert már nem bírtam elviselni a látványt nyaranta :D
2022. aug. 30. 01:04
 14/14 anonim válasza:
Azért elég távol áll a higiéniától, amikor az ember zokni nélküli csupasz bőréről a felpuhult hámsejtek beledörzsölődnek a cipő belsejébe. Főleg, amikor az adott cipőt az anyaga miatt nem is lehet kimosni. Minden egyes alkalommal egyre több bőrdarabka rakódik le a cipőben és tiszta lábbal a hetek, hónapok, vagy akár évek alatt összegyűjtött sejtmaradványaiba lép bele. Nem véletlenül találták fel a zoknit. Ha valakinek elmozdul a zoknija, akkor rossz anyagú zoknit, rossz formájú vagy rossz méretű cipőt hord.
2023. okt. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!