Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar, mit tehetek?
A párom szokott maszturbálni. Jó persze, ki nem meg ilyen snassz szövegek, de úgygondolom, vagyis eddig úgy éreztem, hogy megadok neki mindent. De tényleg mindent, gondolnatok nyugodtan nagyon elvont dolgokra is. Nagyon rosszul esik, és kifejezetten megvisel mentálisan is. Iszonyatosan letöri ez a szarvam, és most ezért veszekszünk, hisz én óvatlan reggel rányitottam a wcn, és én nyilván kiborultam.
Lassan 4 éve vagyunk együtt, és többször sikerült már megzavarnom, persze mindig veszekedés, ígérgetés a menet. Azt állítja, hogy nem szokott, csak most a héten kétszer (...?) Nem tudom mit kéne tennem, hogy ne zavarjon, vagy nemtudom... Ezek a viták senkinek se jók...
Nem sokat tudsz tenni, mert az ilyenek hozzá szoktak éveken át ehhez és csak így érzik jól magukat.
Nagy bunkóság szerintem is ahol bőven van szex akkor matyizni.
"Nyilván kiborultam"
Miért? Az ő teste. Nőként írom, uralkodj már az irányítási mániádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!