Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon zavar, mit tehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meowka kérdése:

Nagyon zavar, mit tehetek?

Figyelt kérdés

A párom szokott maszturbálni. Jó persze, ki nem meg ilyen snassz szövegek, de úgygondolom, vagyis eddig úgy éreztem, hogy megadok neki mindent. De tényleg mindent, gondolnatok nyugodtan nagyon elvont dolgokra is. Nagyon rosszul esik, és kifejezetten megvisel mentálisan is. Iszonyatosan letöri ez a szarvam, és most ezért veszekszünk, hisz én óvatlan reggel rányitottam a wcn, és én nyilván kiborultam.

Lassan 4 éve vagyunk együtt, és többször sikerült már megzavarnom, persze mindig veszekedés, ígérgetés a menet. Azt állítja, hogy nem szokott, csak most a héten kétszer (...?) Nem tudom mit kéne tennem, hogy ne zavarjon, vagy nemtudom... Ezek a viták senkinek se jók...

2022. júl. 22. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen természetes dolog, hogy időnként magának is csinálja.
2022. júl. 22. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Mar elnézést de maszturbalni mindenki maszturbal. Meg egy nagyon jo kapcsolatban is. Nem mondom hogy mindenki, de aki szeret maszturbalni az mindig is fog. Es ez nem azért van mert a masik nem eleg jo. Hanem mert ez egy jo dolog es szerintem hozzatartozik a me timehoz. Ez szerintem teljesen normális.
2022. júl. 22. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Bocs de ezen csak röhögök. Én 20 éve vagyok a párommal. Ő is és én is csinálom a kapcsolatunk eleje óta. Van amikor mind kettőnknek jobb így. Főleg ilyen melegben. Van mikor jobban tudjuk mi kell saját magunknak.
2022. júl. 22. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Vicc, hogy ezen háborogsz. A legtöbb férfi csinálja magának ha kapcsolatban van, ha nincs.
2022. júl. 22. 23:00
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem, hogy miért kéne, hogy ez problémát okozzon? Féltékeny vagy a jobb kezére, vagy mi a frászfene?:D

Én kapcsolatban vagyok, de fel sem merült egyik részről sem, hogy ebből problémát csináljon. (Igaz, mi nem tudunk minden nap találkozni, de akkor sem csinálnánk ebből ügyet.) Nem mással fekszik le, hanem a kezével elégíti ki magát.

A "miért"-re persze lehet több válasz is. Lehet, hogy olyan időben csinálta, amikor te nem értél volna rá szexelni. (Vagy te tényleg hajlandó vagy arra, hogy akármit csinálsz, te félbehagyod, és ugrasz szopni, ha ő épp kanosodik?) Lehet, hogy olyan fantáziája van, amit nem szeretne a valóságban megélni. Vagy egyszerűen csak jó érzés kiverni. Miért hiszed, hogy ha valaki kiveri, annak csak az lehet az oka, hogy nem jó, vagy nem elég a szex? Ha te így gondolod, akkor komoly bajok vannak a toronyban.

Egyébként meg gratulálok. Az éretlenségeddel elérted, hogy már az őszinteség is csorbát szenvedjen. A hisztivel meg az egészséges, problémamegoldó kommunikációt is kinyírtad. Őszinte leszek: én nem sokáig bírnám egy ilyen hisztis, iránításmániás hárpia mellett.

2022. júl. 23. 04:32
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Biztos,valami hülye bírtokló nőszemély lehetsz...
2022. júl. 23. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem veszed át mikor csinálja?
2022. júl. 23. 14:46
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Imádom az internetet.
2022. júl. 26. 01:25
 19/19 anonim ***** válasza:
77%
ez az egész rólad szól. nem kéne uralkodni a másikon és teljesen megfojtani. te is öltözteted? a maszturbálás egész más mint a szex, és mindenkinek szüksége van rá, nincs benne semmi rossz, főleg ha emiatt nem hanyagol el téged. szóval hagy csinálja, a kezére ne legyél féltékeny
2022. júl. 26. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!