Hogyhogy nem szégyellik magukat már az emberek?
20-as, a nagyon karcsú 0% zsírral rendelkező modellek vagy testépítők étkezési zavarosak.
Rigid étkezési szokások, kóros kalóriaszámlálás, a nők jórésze ilyen vékonyan már nem menstruál, szóval, de, az étkezési zavarok klinikai besorolását és kritiriumait hozzák ;)
Csak ugye a "diétakultúra" elfogadottá tesz valamit, ami amúgy komoly probléma.
Valószínűleg nem ugyanazokról az emberekről beszélünk és számodra és számomra nem ugyanazt jelenti a fitness modell. Aki versenyző és épp versenyre készül annak muszáj számolni a kalóriákat. Az a napi 4-5-6 étkezés nagyon sokat számít, úgyszólván mindent! A már 5-10 éve felépített izomzatot a felkészülés alatt senki nem akarja elszúrni, hogy azt a jó pár évet kukába dobja.
Régen versenyzői szinten most már csak komoly hobbiszinten de 20 éve vagyok ebben.
Tudom hogy mit hozhatok ki magamból.
Nálam még az is közrejátszik, hogy nagyon szeretek úszni, görkorizni és legszívesebben egész nap a vízen lennék.
Nálam pontosan azért kell odafigyelni mert nem szeretnék fogyni, nem szeretnék izomból veszíteni nem szeretném gallyra vágni az állóképességemet sem semmi mást viszont ezeket a dolgokat nem akarom feladni.
Ezért írtam amit írtam mert az étkezési zavar komoly probléma ezzel teljes mértékben egyetértek.
De sajnos a testünk már csak olyan hogyha kitűzünk egy célt, hogy szeretnénk valamilyen fizikumot akár profi szinten akár hobbi szinten akkor az étkezésre oda kell figyelni és most ebbe hadd ne menjek már bele még mélyebben.
A szervezetünk csak annyi izmot tart meg amennyire feltétlenül szüksége van ha nincs megfelelő étkezés meg edzés úgy engedi el mint annak a rendje.
A nagyon alacsony testzsírszázalékot nem lehet egész évben tartani és ha valaki nem versenyző akkor ráadásul még csak nem is muszáj.
Nálam is előfordul, hogy alacsony hosszabb ideig eddig még egyetlen egy menstruációm nem maradt ki mert azért tegyük hozzá, hogy erre is oda kell figyelni nem csak arról szól hogy nézel ki kívülről hanem oda kell figyelnünk az egészségünkre a megfelelő állóképességre stb.
Hat igen, manapság eleg gazul oltozkodnek a fiatal lanyok.
Bo gatyak stb. A 2000s évekbe a skinny nadrágok, na az volt a sexy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!