Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyhogy nem szégyellik...

Hogyhogy nem szégyellik magukat már az emberek?

Figyelt kérdés
Amikor tini voltam bele haltam volna ha ilyen feszülős mell alá érő nadrágokat kellett volna hordanom hosszú felső nélkül. Pedig nem voltam bálna. Most meg ez a divat. Ezek a nők azt hiszik hogy szépek vagy csak nem zavarja őket hogy nem azok?
2023. ápr. 20. 21:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Miért kéne szégyellniük magukat? Azert mert nem látszik a hasuk? Vagy mert nem takarják el mindenkük? Vagy mert nem csipőgatyát hordanak hogy mindehol kibuggyanjon a háj meg a bugyi?
2023. ápr. 20. 21:39
 2/23 A kérdező kommentje:
1 mert kidomborodik a hasuk.
2023. ápr. 20. 21:45
 3/23 anonim ***** válasza:
15%
Épp láttam minap egy ilyen "bálnát", roppant előnytelen volt szegény lányon, megmosolyogtatott azért :)
2023. ápr. 20. 22:24
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy, ha valaki duci mindenbe kidomborodik a hasa, nem? Vagy nem tudom, hogykéne elképzelnem.. ha mell alá ér és duci akkor végülis nem vág be a hasa közepére a nadrág és folyik rá a hája, szóval akkor nem mindegy mibe van? melegítőnadrágból is kidomborodna, leggingsbe is, cargoba is, szoknyába is, persze csak ha a ténylegesen elhízott emberekről beszélünk, mert ha valakinek 15-20kg plusz zsírja van, azt még el lehet takarni egyes ruhadarabokkal.
2023. ápr. 20. 22:38
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Miért szégyellje magát azért, hogy magasról tesz a véleményedre?

Ha ő jól érzi magát a ruhájában, akkor kvára mellékes, hogy te mit gondolsz róla és felháborodásod a te problémád, nem az övé!

Nem tudom, hogy ismered-e a tanmesét az úton lévő szamárról/lóról, a gyerekről meg az apjáról, hogy ki-hol üljön, na ez pont ilyen: mindig lesz valaki, akinek nem fog tetszeni a másik ember...

Am. meg mit stírölöd mások domborodó hasát?!

Pláne meg minek erről kérdést kiírni?!

Szerencsére még mindenki szabadon eldöntheti, hogy mit vesz fel. Még!

Nem húzhat mindenki egy zsákot magára, aki SZERINTED nem felel meg a "jóízlésnek", hogy ne látszódjon a teste..

Az ő hasa hozzá tartozik, felvállalja, ennyi!

Örülj neki, hogy te szép vagy és lapos!

2023. ápr. 20. 22:44
 6/23 anonim válasza:
82%

Attól hogy te önbizalomhiányos/testképzavaros vagy aki nem mer a saját tetszése szerint öltözni mert jujjmitmondanakmások még nem mindenkinek maradi a gondolkozásmódja.

Ne haragudj a kérdésért de te ugye faluban laksz?

2023. ápr. 21. 01:56
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Azt vesznek fel amit akarnak és a kutyát nem érdekli, hogy neked mi tetszik és mi nem.
2023. ápr. 21. 06:39
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Senkit se érdekel a véleményed.
2023. ápr. 21. 07:49
 9/23 anonim ***** válasza:
47%
Valaki linkelne egy képet?
2023. ápr. 21. 07:54
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
2023. ápr. 21. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!