Zalando visszaküldés?
Én áprilisban rendeltem tőlük először (és utoljára), a mai napig nem fizették vissza a visszaküldött árú értékét, ami nem kevés, közel 50 000 Ft. Most feljelentést tettem, de hogy mikor fogom látni a pénzt, fogalmam sincs.
Nem csak megbízhatatlan a cég, hanem be sem tarja az Általános Szerződési Feltételeit.
Sajnálom. Velem
korrektek voltak, egyből visszautalták a pénzt.
"Ha be akartam gépelni a képernyőn, a kód túl hosszú volt, nem tudtam az egészet beütni."
Rossz kódot akartál beütni. A visszaküldési papíron két kód is van. A papír tetején lévőt kell beütni -> nagyobb számok és a "címzett vagy átvevő" felett található.
Én többször rendeltem már tőlük. Méret miatt küldtem vissza dolgokat. Olyan is volt, hogy csak egy részét küldtem vissza. Semmi gondom nem volt velük. Határidőben landolt a pénz a megadott bankszámlán, és az új - megfelelő méretű - rendelésem is megérkezett időben.
Magam részéről teljesen elégedett vagyok velük. Nyilván figyelmesen el kell olvasni, hogy mi a folyamata a visszaküldésnek és annak megfelelően eljárni. Nem "ész nélkül", mert akkor keveredhetnek dolgok.
Példa -> A megérkezett csomagban benne van a visszaküldési papír. Ha csak egy részét kell visszaküldeni, akkor nyilván az a papír nem jó hozzá, amit a csomagba tettek bele, mert azon minden megrendelt termék szerepel. Akkor be kell lépni a saját fiókodba, ott jelölni, hogy mely termékeket küldöd vissza, és generál hozzá egy annak megfelelő új visszaküldési papírt. Így biztos, hogy nem lesz keveredés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!