Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zalando visszaküldés?

Zalando visszaküldés?

Figyelt kérdés
Vissza szeretnék küldeni egy ruhát, amit a Zalandon rendeltem. Úgy töltöttem ki a visszaküldési címkét, hogy GLS ponton szeretném feladni, mivel nem tudom a futárt várni egész nap, hogy elvigye. Csak most azt nem tudom hogy kell ott feladni. Nincs semmi feladása kód írva sehova. A vonalkódot kell majd odatartani a monitohoz? Valaki csinált már ilyet? A visszaküldés ugye ingyenes, ha a futár veszi fel háznál, és a GLS ponton is?
2023. ápr. 18. 14:51
1 2
 1/12 anonim válasza:
Általában ha rendelsz a papírok között a csomagban van matrica a címmel, arra az esetre ha visszaküldenéd. Azt ráragasztod a csomagra és ennyi. Az aplikáción belül kijelölheted mit szeretnél, ott bővebben le van írva.
2023. ápr. 19. 03:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, közben írtam az ügyfélszolgálatnak is, válaszoltak. A vonalkódot kell csak a GLS automatánál beszkennelni.
2023. ápr. 21. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok most én is. Csomagautomatában szeretnék egy terméket visszaküldeni. Ráragasztottam a címkét, amit kaptam, próbáltam beszkennelni a kódot, de nem reagált az automata. Ha be akartam gépelni a képernyőn, a kód túl hosszú volt, nem tudtam az egészet beütni. Neked sikerült a beszkennelés?
2023. máj. 13. 12:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen nekem sikerült. Csak a vonalkódot kellett oda tartani, ahogy mondták.
2023. máj. 15. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Én áprilisban rendeltem tőlük először (és utoljára), a mai napig nem fizették vissza a visszaküldött árú értékét, ami nem kevés, közel 50 000 Ft. Most feljelentést tettem, de hogy mikor fogom látni a pénzt, fogalmam sincs.

Nem csak megbízhatatlan a cég, hanem be sem tarja az Általános Szerződési Feltételeit.

2023. jún. 15. 16:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom. Velem

korrektek voltak, egyből visszautalták a pénzt.

2023. jún. 16. 06:16
 7/12 anonim ***** válasza:

"Ha be akartam gépelni a képernyőn, a kód túl hosszú volt, nem tudtam az egészet beütni."

Rossz kódot akartál beütni. A visszaküldési papíron két kód is van. A papír tetején lévőt kell beütni -> nagyobb számok és a "címzett vagy átvevő" felett található.

2023. okt. 24. 06:07
 8/12 anonim ***** válasza:
5., neked miert nem fizettek vissza a penzed? Nekem is most gondok vannak a visszafizetessel.
2023. nov. 21. 02:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi újság mostanában? Mi a tapasztalat? Visszafizetik a pénzt? Szeretném visszaküldeni, de azt nem szeretném hogy a végén se cipő se pénz ne legyen!
2024. ápr. 5. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én többször rendeltem már tőlük. Méret miatt küldtem vissza dolgokat. Olyan is volt, hogy csak egy részét küldtem vissza. Semmi gondom nem volt velük. Határidőben landolt a pénz a megadott bankszámlán, és az új - megfelelő méretű - rendelésem is megérkezett időben.

Magam részéről teljesen elégedett vagyok velük. Nyilván figyelmesen el kell olvasni, hogy mi a folyamata a visszaküldésnek és annak megfelelően eljárni. Nem "ész nélkül", mert akkor keveredhetnek dolgok.

Példa -> A megérkezett csomagban benne van a visszaküldési papír. Ha csak egy részét kell visszaküldeni, akkor nyilván az a papír nem jó hozzá, amit a csomagba tettek bele, mert azon minden megrendelt termék szerepel. Akkor be kell lépni a saját fiókodba, ott jelölni, hogy mely termékeket küldöd vissza, és generál hozzá egy annak megfelelő új visszaküldési papírt. Így biztos, hogy nem lesz keveredés...

2024. ápr. 6. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!