Férfiak/Nők Mit gondoltok a fűzőt viselő nőkről?
Ezalatt a valódi acélmerevítéses fűzőket kedvelő nőkre gondolok, nem a fűző hatasú toppokra, míderekre, stb. Fehérnemű-fűzőkről is jöhetnek vélemények:)
Mindenre kíváncsi vagyok pl.: milyen alkatú lányon áll jól szerintetek, szoknyával vagy nadrággal, mell feletti vagy mell alatti fűzők tetszenek-e jobban, mi az első gondolatotok, ha megláttok egy ilyen nőt, milyennek képzelitek el a személyiségét (ha elmélkedtek ilyeneken:), és egyáltalán láttatok-e már?
egy-két kép illusztrációként: [link]
Főként férfiak válaszára lennék kíváncsi, de nők is írhatnak:)
De igen, többnyire erre vagyok kíváncsi, főként azért, mert én nő vagyok és imádok fűzőt hordani :) Bár nekem éppen hogy a 2. képen szereplő fűző álmaim fűzője ;)
Egyébként köszi az összes választ, felpontozok mindenkit, és jöhetnek még!
Pár éve mozgok a goth szubkultúrában, és sajna elég sok epic failt láttam ezen a téren.
Tapasztalat szerint elég kevés lány hord olyat ami tényleg illik rá. A kedvencem az, amikor egy pai női fazonú fűzőt vesz fel (nem mint crossdresser)... bazz nem veszi észre, hogy nem illik az alakjára?!?
Amit nap mint nap látok:
-vagy mell alatti vagy mellet betakaró a teteje. Ha így áll, akkor úgy néz ki mintha kihízta volna... ráadásul hátul is mellei nőttek, szóval túl lett húzva a fűzés:
-a cső fazon sajnos csak akkor néz ki jól ha törékeny alkat vagy... ez így olyan, mint egy hörcsög ami beleszorult egy papírgurigába:
Ez mennyivel jobb, pedig itt is husis a csaj:
Lehet jó nadrággal vagy szoknyával is, mini vagy maxi is lehet, csak összeillő legyen.
-ha egy korhű jellegű csipkés-szalagos fűződ van, ahhoz kell a hosszú szoknya, met idétlen így:
kivéve a cabaretes forrónadrág.
-farmerhez fel ne vedd:
-mell alattihoz tessék formázott, szivacsos melltartót venni. Ha rálóg a mell az gáz:
helyette:
-a kevésbé korhűekkhez viszont jó a nadrág, meg a mini is.
-industrial+fűző=win:
-nyakkendő+fűző=win:
-deathrock+fűző=win:
-minden sz@rt felvenni ami ránk esik a szekrényből=fail:
Utolsó te remekül összefoglaltad:)
Egyébként én is láttam már rengeteg borzasztó kombinációt, mondjuk én főleg attól akadok ki, amikor béna piacos műanyagos kínai gyártmányokban parádéznak és istenkirálynak hiszik magukat egyesek. Meg a kötözöttsonka-lányok:) Plusz még az ízléstelen színkombinációk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!