Mit gondoltok a piros színű körömlakkról? Férfiak és nőkre is kíváncsi vagyok!
Figyelt kérdés
Vagy csak elriasztom vele a pasikat? De nekem tetszik, de csak nekünk lányoknak tetszik?:)2011. ápr. 4. 19:05
1/6 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem! :) A pasikat meg nem hiszem, hogy annyira érdekelné (?).
2/6 anonim válasza:
ha már kifested a körmödet,akkor nem az számít,hogy másnak tetszen,hanem az, hogy neked;)
3/6 anonim válasza:
Lány vagyok, és nekem is tetszik, most is piros a körmöm:) a pasiknak meg ez legyen a legnagyobb baja:) 19/L
4/6 anonim válasza:
Nem akarok senkit megsérteni,de szerintem marha közönséges.Inkább bármelyik rózsaszín,bordó,stb.árnyalat,de piros...SOHA.Szerintem pasiknak se tetszik (persze ki tudja). 21/L
5/6 anonim válasza:
Huu ne tudd meg de le nem veszem a szemem arról a lányról aki szép és mellé a körme is pirosra van kenve.
Mondjuk nekem alapból fétisem a piros lakk a lányok lábain/kezein
Küldesz nekem 1 képet priviben?:)
18/F
6/6 anonim válasza:
Én imádom,bár nekem zselés körmeim vannak,viszont szerintem nincs szebb annál amikor egy nőnek gyönyörű ápolt keze van pici körmei és a pici körmein piros lakk.Hosszú körmön szerintem közönséges. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!