Mit illik felvenni esküvőre?
Azt tudom, hogy feketét, fehéret és pirosat nem. Szeptemberben megy férjhez az egyik barátom nővére, (tudom, messze van még) és minket is meghívtak, de ötletem sincs, hogy mit kéne felvennem, az egyberuhák nagyon rosszul állnak.
Ezek mondjuk jók lennének?
Felső (ezt betűrném a szoknyába):
Szoknya:
Harisnya (ez lehet fehér vagy fekete?)
Cipő:
Ez pont egyik sem jó. A cipő és a felső túl hétköznapi, a szoknya túl rövid, a harisnya azzal a felsővel túl csiricsáré hétköznapra is.
Fekete-fehér mehet amúgy, csak tisztán nem illik viselni ezeket a színeket. Bár a feketét sokan megszegik már, de persze jobb a békesség alapon az az ideális ha tényleg nem tiszta feketében mész. A fekete-fehér viszont mehet. Csak a szoknya ne sokkal érjen térd fölé, minit illetlenség esküvőn viselni. Cipőből akár valami csinosabb nyári szandál is jó. Tornacipő necces, de esetleg egy sima fekete beleférhet egy lazább esküvőn. De inkább balerina vagy loafer. Blúzból jó a fehér is, de bármi más szín is. Csak ne ilyen laza szabású, nem medencés bulira mész. Meg ha azt a harisnyát akarod, akkor ne mintás. Nadrág is lehet, de akkor valami elegánsabb szabású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!