Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit illik felvenni esküvőre?

Mit illik felvenni esküvőre?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy feketét, fehéret és pirosat nem. Szeptemberben megy férjhez az egyik barátom nővére, (tudom, messze van még) és minket is meghívtak, de ötletem sincs, hogy mit kéne felvennem, az egyberuhák nagyon rosszul állnak.

Ezek mondjuk jók lennének?

Felső (ezt betűrném a szoknyába):

[link]

Szoknya:

[link]

Harisnya (ez lehet fehér vagy fekete?)

[link]

Cipő:

[link]

2023. ápr. 16. 13:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
ne tegyel mar ugy mintha fogalmad se lenne hogy kene megjelenni egy esemenyen. evnyiton, evzaron sose voltal?
2023. ápr. 16. 16:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
amugy nem muszaj szoknyaban lenned, vehetsz fel elegans elere vasalt nadragot is pl
2023. ápr. 16. 16:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Voltam évnyitón és évzárón is, fekete szoknyában és fehér ingben. Csak hogy esküvőn a fekete meg a fehér is tilos. Ennyit tudok. Ezen kívül március 15.-i ünnepségen voltam, ahol szintén fekete-fehérben kellett lenni. Szóval tényleg fogalmam sincs mit kéne felvennem.
2023. ápr. 16. 17:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
a megfelelo cipore gondoltam. amugy a teljes fekete vagy feher oltozet amit nem illik, fekete-feher mehet
2023. ápr. 16. 17:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont egyik sem jó. A cipő és a felső túl hétköznapi, a szoknya túl rövid, a harisnya azzal a felsővel túl csiricsáré hétköznapra is.

Fekete-fehér mehet amúgy, csak tisztán nem illik viselni ezeket a színeket. Bár a feketét sokan megszegik már, de persze jobb a békesség alapon az az ideális ha tényleg nem tiszta feketében mész. A fekete-fehér viszont mehet. Csak a szoknya ne sokkal érjen térd fölé, minit illetlenség esküvőn viselni. Cipőből akár valami csinosabb nyári szandál is jó. Tornacipő necces, de esetleg egy sima fekete beleférhet egy lazább esküvőn. De inkább balerina vagy loafer. Blúzból jó a fehér is, de bármi más szín is. Csak ne ilyen laza szabású, nem medencés bulira mész. Meg ha azt a harisnyát akarod, akkor ne mintás. Nadrág is lehet, de akkor valami elegánsabb szabású.

2023. ápr. 16. 19:22
 16/19 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 16. 19:34
 17/19 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőlük
2023. ápr. 17. 18:10
 18/19 anonim ***** válasza:
hát ezeket biztos nem kivéve ha tengerparti esküvő lesz és a pár is így öltözik
2023. ápr. 17. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:
51%
Strandruhában mentél esküvőre?!
2023. jún. 16. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!