1/11 anonim válasza:
Én biztos nem vennék fel ilyet kb sehova nyilvánosan. Pláne nem esküvőre.
De láttam már olyan rendezvényt ahol nem lógna ki a tömegből egy ilyen. Szóval attól függ.
2/11 anonim válasza:
Nem. Ez inkább buliba való, semmiképp se esküvőre.
De buliba se mindenkinek, elég fura, kb. 15 éve volt szerintem divatosabb.
3/11 A kérdező kommentje:
Rendben
2022. ápr. 26. 13:39
6/11 anonim válasza:
Ez egy esküvő lesz nem házibuli.
7/11 HoneyBunny válasza:
En nem ertem mi a baj ezzel a szandallal. Azt hittem majd valami extrem platformos stripper cipo lesz a kepen a kommentek alapjan. En is hordok nyaron megkotos gladiator szandalt, bar en nem magassarkut, hanem magas talpu platformosat.
Az viszont igaz, hogy nagyin kenyelmetlennek tunik, a sheines cipok amugyis azok allitolag :s
8/11 HoneyBunny válasza:
Az meg, hogy mikor volt valami "divatos", teljesen mindegy. Nem mindenki majmolja a divatot.
9/11 anonim válasza:
Utolsó, csupán az a baj vele hogy nem esküvőre való a kérdező még oda akarta felvenni
10/11 HoneyBunny válasza:
Ja, ezt nem is erre vonatkozoan irtam, hanem azokra a kommentekre, miszerint ez sehova sem "illik" bulin kivul. Na ezt nem ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!