Esküvőre október 23-24e környékén milyen ruha vagy mit illik felvenni ?egy kicsit molettebb nőnek akinek van egy kis hasa meg combja?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 20:04
1/4 anonim válasza:
Én egy v kivágású, térdig érő ruhát vennék fel a helyedben. Valami olyan színben, ami jól áll neked (kivéve fehér, fekete és piros). Hozzá illő blézer is kellhet, addigra az éjszakák már hidegek lesznek.
2/4 anonim válasza:
Én decemberben megyek,egy 3/4-es ujjú,térdig érő ruhát néztem.Estére pedig nadrágot és valami szebb felsőt,amit máskor is felvehetek.
3/4 anonim válasza:
2-ik vagyok,azt elfelejtettem írni,hogy nálunk nem nézik a ruha színét,amit kinéztem sötét piros lesz.Rajtam is van pár plusz kiló,próbálni kell több fazont melyikben tetszel jobban magadnak.
4/4 anonim válasza:
Ha szoknya akkor szerintem is jó a térdig erő szoknya viszont inkább A vonalú legyen, ne ceruza fazonú mert utóbbi kihangsúlyozza a felesleget pláne derékban. Úgyis fűtött helyiségben lesz gondolom úgyhogy mindegy hogy nadrágban vagy szoknyában vagy. Egy hosszú uljút vigyél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!